for a million
kinds of beautiful
Meny

Real Techniques

Real Techniques ble lansert i 2011, og har siden dette tatt verden med storm. Bak merket står Samantha og Nicola Chapman, to verdensberømte makeupartister, kjent for sine sminkevideoer på YouTube. Deres ønske var at alle skulle kunne legge feilfri makeup og bli sin egen makeupartist.

Nå, snart 10 år senere, har de utviklet et omfattende utvalg av sminkebørster, svamper og verktøy med bakgrunn i ypperste kvalitet og nytenkende innovasjon. De har flere prisvinnende produkter, deriblant sminkebørster som er laget med syntetiske fibre for å absorbere mindre makeup, sikre en forlenget levetid, og gjøre rengjøring svært enkelt sammenliknet med naturbust.

Enten du foretrekker en glamorøs, vågal eller naturlig makeup-look, har Real Techniques alt du måtte trenge for en enkel påføring og et plettfritt resultat.

Real Techniques – expert beauty tools for all!

Real Techniques ble lansert i 2011, og har siden dette tatt verden med storm. Bak merket står Samantha og Nicola Chapman, to verdensberømte makeupartister, kjent for sine sminkevideoer på YouTube.

Nå, snart 10 år senere, har de et stort utvalg av sminkebørster, svamper og verktøy med bakgrunn i ypperste kvalitet og nytenkende innovasjon. De har flere prisvinnende produkter å vise til, og enten du foretrekker en glamorøs, vågal eller naturlig makeup-look, har Real Techniques alt du måtte trenge for en enkel påføring og et plettfritt resultat.

Real Techniques – expert beauty tools for all!

14 stk

Fant 14 produkter
per side
Asc

14 stk

Fant 14 produkter
per side
Asc

14 stk

Fant 14 produkter
per side
Asc

14 stk

Fant 14 produkter
per side
Asc

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.