Fri frakt og lynrask hjemlevering
Fri frakt og lynrask hjemlevering
100% ekte merkevarer
100% ekte merkevarer
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Klikk og hent
Klikk og hent
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Rudolph Care Lips Soft & Glossy 05 Marie
371735
371735

Beskrivelse

Marie er en leppebalsam og lipgloss som forener intens pleie og fukt med en rosa bærfarge og et fuktmettet og blankt utseende. Som resten av serien er den nye lipglossen laget for å ta godt vare på leppene dine med pleiende, naturlige ingredienser. Blant annet er Marie fylt med økologisk sheasmør og honning, som bløtgjør og beholder fuktighet i huden - og oljer fra bringebær, granateplefrø og açai bær, som tilsammen gir glossen egenskapene som et behandlende leppeserum. Marie er fylt med en frisk, bærfarget farge og kan påføres lett for et gjennomsiktig, rosa utseende eller bygget opp slik at leppene blir kysseklare i en lysende bringebærfarge. Som den første serien i verden bærer Lips by Rudolph Care både økosertifiseringen Nordic Swan Ecolabel og Ecocert Cosmos økologisk etikett. Marie er laget med den naturlige fargestoffet karmin – og inneholder verken parfyme eller syntetisk konservering. Så du kan nyte glansen av din nye gloss med god samvittighet. - Honning er rik på vitaminer og mineraler som tiltrekker og opprettholder fuktighet i huden og på leppene. - Bringebærkjerneolje skaper en barriere som gir leppene beskyttelse og bidrar til å opprettholde fuktighet. - Bivoks gir Lips en unik struktur. Den naturlige voksen gjør huden elastisk og smidig. - Granatepleolje bidrar til å redusere tidlige tegn på aldring av huden og fine linjer. - Sheasmør gjør balsamen bløt og virker gjenoppbyggende på sprukne lepper. - Økologisk açaiolje revitaliserer med sitt høye innhold av vitaminer, mineraler og omega 6 & 9.

Fordeler

- 2 i 1: Intens leppebalsam og lettpigmentert gloss i ett produkt. - Gir et diskret elegant utseende til leppene - Med sitt høye innhold av blant annet økologisk sheasmør og oljer fra granateple og açai bær, har lipglossen de samme pleiende egenskapene som ett leppeserum. - Fyller leppene med fuktighet. - Skaper en beskyttende barriere for å forhindre uttørring.

Ingredienser

Ricinus communis seed oil*(Castor), Butyrospermum Parkii Butter*(Shea Butter), Glycerin**(Plant-based), Hydrogenated Castor Oil, Hydroxystearic/Linolenic/Oleic Polyglycerides, Cera Alba*(Beeswax), Lanolin, Punica Granatum Seed Oil*(Granatum Seed), Rubus Idaeus Seed Oil*(Raspberry), Euterpe Oleracea Fruit Oil*(Acai), Linoleic Acid, Mel*(Honey), Sucrose*, Aqua, Copernicia Cerifera Cera (Carnauba), Glucose**, Fructose**, Caprylic/Capric Triglyceride, Oleic Acid (Omega-9), Tocopherol (Vitamin E), Palmitic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower), Stearic Acid, Salicornia Herbacea Extract (Glasswort), Sodium Chloride, Linolenic Acid (Vitamin F), CI 75470
Anmeldelser()

Legg i favoritter

Rudolph Care Lips Soft & Glossy 05 Marie

Rudolph Care
335 NOK

Overvåke

Reserver vare i butikk/Se hvilke butikker som har varen på lager her.

Omtaler

Anbefalinger