for a million
kinds of beautiful
Meny

Finn riktig foundation til din hudtype

VITA guider deg til riktig foundation til din hud.
One Size Does Not Fit All.

Det mest avgjørende trinnet for å hjelpe deg å velge riktig foundation som skal passe din hud og dine ønsker er å forstå din huds behov og din hudtype. Noen liker en lett foundation som dekker litt, mens andre liker en mer dekkende variant. Noen har tørr hud som flasser med feil foundation, mens andre sliter med blanke partier. Vi hjelper deg med å begrense valgene dine med denne guiden.

Tørr hud:

Hvis du har tørr hud føles den ofte stram og har en tendens til å flasse, da bør du gå for en flytende/kremet foundation. Disse gir huden mer fukt, men styr unna dem med «puddereffekt» da dette vil tørke ut huden din bare mer. Husk å alltid bruke en god fuktighetskrem som underlag.

L’oréal true match foundation

Med True Match Foundation får du hudpleie og make-up i ett og samme produkt. Produktet holder på fuktighet i 24 timer, og inneholder antioksidanter og hyaluronsyre som vil gi huden din rikelig med fuktighet og en sømløs finish. I tillegg er produktet helt parfymefritt.

Max Factor Radiant Lift Foundation

Er en naturlig og dekkende foundation som inneholder Hyaluronsyre for ekstra fuktighet. Den er long-lasting og ekstra beskyttelse med SPF 30.

Kombinert og fet hud:

Har du kombinasjonshud, betyr det vanligvis at du har en fet T-sone og ellers relativt tørre partier i ansiktet. Velg gjerne en oljefri foundation, og legg litt ekstra mattende pudder i T- sonen.

NARS Natural Radiant Longwear Foundation

er NARS sin første 16-timers flytende foundation gir huden utstråling og holder seg fin hele dagen. Produktet er lett og gir en naturlig finish med en glødende undertone. Medium til høy dekkevne.

Fit Me Matte &Poreless fra Maybelline

er en mattende foundation som gir et naturlig resultat. Matte&Poreless hjelper med å dempe blankhet i huden, og holder godt hele dagen. I tillegg reduserer den synligheten av porer! Passer for de som har normal til fet hud.

Normal hud:

Det som ofte kjennetegner en normal hudtype er at den sjelden byr på problemer. Du har gjerne mindre porer, slik at du unngår urenheter og kviser, samtidig som du har en fin glød med god fuktbalanse. Med andre ord du sliter hverken med fet eller tørr hud.

Dior Backstage Foundation

Dior Backstage face & body foundation Gir en naturlig finish og er vannfast. Du kan legge den lette og naturlige gløden til full dekk. Den motstår ekstreme forhold som: trening, vann, ekstreme tempraturer og fuktige omgivelser.

Maybelline 24H Super Stay Foundation

har en long lasting effekt og full dekkevne. Den har en lett formel som gjør det enkelt å påføre og bygge dekk slik du selv ønsker. Den er i tillegg oljefri.

Foundation til eldre hud:

Når linjer og rynker har satt sine spor er det viktig å velge riktig foundation, da noen foundation kan fremheve linjene og rynkene er det viktig å gå for en foundation som ikke inneholder for mye pudder eller er for dekkende.

Vi anbefaler Serum Foundation fra Jan Thomas

Den har en lett, flytende og silkemyk konsistens.Den inneholder Vitamin E og peptider som bidrar til bekjempe linjer og rynker samtidig som den smelter nydelig inn i huden og er perfekt for en voksen hud.

Shiseido Radiant Lifting Foundation

er mer dekkende og passer for en normal til tørr hud. Med sine anti. Agin egenskaper tryller den bort skygger i ansiktet som kan gi en aldrende look. Pluss at du får en frisk og glødende look. SPF 15

Finn riktig farge.

En fin måte å sjekke om du har en varm, nøytral eller kald undertone på er å sjekke årene dine. Hvis du har lilla eller blå årer, er du kald. Blå eller grønn, da er du nøytral og grønn og oliven når du har varm undertone.

Men ikke glem at hudfargen din vil forandre seg gjennom året. Derfor er det en ide å kjøpe to ulike farger. Da kan du mikse den mørke til sommeren og lysere på vinteren.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.