Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
La Nuit de L'Homme Edt Gavesett
230721042
230721042

Beskrivelse

Skjem bort deg selv eller en person du er glad i med denne luksuriøse gaven prydet med sølvblader fra YSL Beauté, for en unik opplevelse beriket med sølv. Dette settet inneholder en 100 ml La Nuit de L'Homme Eau de Toilette og to 50 ml La Nuite de L'Homme Shower Gel. LA NUIT DE L'HOMME EDT La Nuit de l'Homme New Eau de Parfum er en svovelholdig parfyme, som handler om attraksjon og dyp sensualitet, dedikert til en forførende, gåtefull og dristig mann. Duftkomposisjonen minner om den ikoniske Eau de Toilette: den velkjente orientalske krydderakkorden av kardemomme og tonkabønner beriket med en treakkord som består av sandeltre, patsjuli, salvie og lær, som gir en følelse av sensualitet, kraft og avhengighet. En strålende duft som bringer en ny styrke til den uanstrengte maskuliniteten i La Nuit de L'Hommes verden.

Fordeler

Skjem bort deg selv eller en person du er glad i med denne luksuriøse gaven prydet med sølvblader fra YSL Beauté, for en unik sølv opplevelse. Dette settet inneholder en 100 ml La Nuit de L'Homme Eau de Toilette og to 50 ml La Nuite de L'Homme Shower Gel.

Ingredienser

Endringer i et produkts ingrediensliste kan forekomme fra tid til annen. Sjekk derfor alltid ingredienslisten på det produktet du har kjøpt.
Anmeldelser ()

La Nuit de L'Homme Edt Gavesett

Ysl

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger