Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Hugo Boss Hugo Intense Edp 75ml
231215007
231215007

Beskrivelse

Hvert taktslag. Hver rytme. Hver tone. Opplev alt med HUGO INTENSE Eau de Parfum for Men, en dynamisk duft som matcher intensiteten din. Denne fengslende Fougere-lærduften holder deg tilstede og slipper løs nye nivåer av kreativitet når du bruker den. Den åpner med livlige, dristige noter av rød grapefrukt og lime, før den kombineres med en blanding av fløyelsmyk rød eple-akkord og kanel som stimulerer sansene. Rød timian og geranium gir aromatisk energi til hjertet, mens en dyp, omsluttende base av rød lærakkord, patchouli og sedertre skaper varig intensitet og tar aromaen opp et hakk. Bruk denne Eau de Parfum for menn for å finne stemningen din, omfavne sannheten din og komme i rytme med kroppens takt. HUGO INTENSE-flasken kommer i uttalt rødt – komplett med en betongeffekt finish og dristig svart logo – og forseglet med en slående svart kork og rød stoffrem for å øke intensiteten ytterligere. Dette er rødt for energi, rødt for kreativitet, rødt for selvutfoldelse. Dette er HUGO INTENSE. Oppdag hele utvalget av HUGO dufter: MANN, JEANS og INTENS.

Bruk

Spray HUGO INTENSE Eau de Parfum for Men på pulspunkter rundt på kroppen for å øke levetiden til denne sofistikerte duften.

Ingredienser

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Limonene, Coumarin, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Eugenol, Cinnamal, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Red 33 (CI 17200), Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140).
Anmeldelser ()

Hugo Boss Hugo Intense Edp 75ml

Hugo Boss

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger