Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Clinique Smart Night Clinical MD Repair Treatment
362634
362634

Beskrivelse

Powerfullt serum som kickstarter anti-age prosessen med effektiv retinol som forynger, reparerer og reparerer huden om natten - Til alle med synlige alderstegn, store porer, ujevn hudtone eller struktur. Retinol i den reneste form av vitamin som reduserer linjer, rynker og minimerer synligheten av porene og effektive anti-age ingredienser. Serumet gir en glatt, fuktet og ensartet hud med forbedret utstråling og glød, og synlig reduksjon av fine linjer og rynker, samt en mykere og glattere hud. Kliniske testresultater etter 8 uker. Anbefales ikke til sensitiv hud.

Bruk

Påføres kun på kveldstid på renset og tørr hud. Når du begynner å bruke produkter som inneholder retinol er det helt normalt at huden kan oppleves tørr og sensitiv. Noe rødhet og flassing er normalt i denne perioden. Fordi retinol gjør huden sensitiv anbefaler vi at du gradvis bygger opp din toleranse. Start med 1 kveld i uken. Dersom alt går bra, kan du gradvis øke mengde og frekvens. Dersom du opplever at huden reagerer kan det være lurt å gi huden pause eller trappe ned bruken i en periode. Inkluder gjerne en beskyttende og beroligende dag- og nattkrem i din rutine når du bruker retinol. Retinol gjør huden svært sensitiv for sol og skal derfor kun brukes på kveldstid. Det er også svært viktig å alltid bruke høy spf (minst spf 30, helst spf 50) på dagtid og opptil 7 dager etter påføring. Retinol bør ikke kombineres i samme kveldsrutine som andre sterke syrer som AHA, BHA eller høykonsentrert C-vitamin. Milde syrer og C-vitamin kan imidlertid brukes om morgen når du bruker retinol på kveldstid. OBS: Har du økt risiko for redusert beintetthet, osteoporose eller beinbrudd og har passert overgangsalder er det anbefalt at man ikke bruker retinoider over 0,3% . Dersom du er gravide og/eller ammende frarådes bruk av retinol.

Fordeler

Påføres som en del av din kvelsrutine. Påfør etter rens og toner, før krem og andre oljebaserte serum. Ungå øyepartiet. Huden kan oppleves tørr og senstiv de første ukene ved bruk av retinol. Noe rødhet og flassing er normalt i denne perioden. Fordi retinol gjør huden sensitiv anbefaler vi derfor at du bygger opp din toleranse for retinol gradvis. Start med med 1 kveld i uken og øk med én gang ukentlig etter toleranse. Retinol bør ikke kombineres i samme kveldsrutine som andre syrer som AHA, BHA og høye konsentrasjoner av C-vitamin. Milde syrer og c-vitamin kan imidlertid brukes om morgen når du bruker retinol. Retinol gjør huden senstiv for soleksponering. Husk å alltid bruke høy spf (minst spf 30) på dagtid opptil 7 dager etter påføring. OBS: Har du økt risiko for redusert beintetthet, osteoporose eller beinbrudd og har passert overgangsalder er det anbefalt at man ikke bruker retinoider over 0,3% .

Anmeldelser ()

Clinique Smart Night Clinical MD Repair Treatment

Clinique

Få igjen på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger