Fri frakt og lynrask hjemlevering
Fri frakt og lynrask hjemlevering
100% ekte merkevarer
100% ekte merkevarer
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Klikk og hent
Klikk og hent
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde

25%

Anastasia Beverly Hills Highlighter Iced Out
371077
371077

Beskrivelse

Iced Out Highlighter fra Anastasia Beverly Hills er en flatterende highlighter som passer for alle hudtoner, med den perfekte kombinasjonen av jevn finish og glittereffekt som skaper en glød som ser ut som om den kommer innenfra. Denne raffinerte highlighteren føles som en ekstra hud og gir en flerdimensjonal glød, med væskens høye refleksjon og pudderets vektløshet. Iced Out er en universell nyanse og gir byggbar intensitet. Den fremhever vakker hud og leder deg fra subtil glød til en komplett strobeeffekt. Highlighter kan brukes til å fremheve alle steder i ansiktet, på kroppen, øyne og lepper. Nyanse: Iced Out

Fordeler

Derfor vil du elske den: - Flerdimensjonalt highlightingpudder som gir perfekt glød - Ultrajevn formula med sømløse overganger og byggbar intensitet - Universalnyanse som gir umiddelbar glød - Ultrareflekterende pudderformula som gir samme effekt som en flytende highlighter og skaper en glød som ser ut som om den kommer innenfra - Enkel å påføre og kan brukes i ansiktet, rundt øynene og på kroppen - Det sammenpressede pudderet gjør det enkelt å hente opp en perfekt mengde produkt med børsten Luksuriøst skrin i rosegull, med speil - Kan brukes tørr eller våt Formula som er: vegansk, cruelty-free.

Ingredienser

CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, ALUMINA, NEOPENTYL GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, DIMETHICONE, PEG-12 DIMETHICONE, SORBITAN ISOSTEARATE, MICA, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, GLYCERIN, POLYSORBATE 60, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROGENATED LECITHIN, XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SILICA, TIN OXIDE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)
Anmeldelser()

Legg i favoritter

Anastasia Beverly Hills Highlighter Iced Out

Anastasia Beverly Hills
281 NOK i stedet for 375, du sparer 94

Overvåke

Reserver vare i butikk/Se hvilke butikker som har varen på lager her.

Omtaler

Anbefalinger