Fri frakt og lynrask hjemlevering
Fri frakt og lynrask hjemlevering
100% ekte merkevarer
100% ekte merkevarer
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Klikk og hent
Klikk og hent
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Lee Stafford Hair Apology Intensive Care Power Shots
365986
365986

Beskrivelse

Styrk opp hårreparasjonsrutinen din med en pakke med 15 Lee Stafford Hair Apology Intensive Care Power Shots; en hårpleierevolusjon som beviser at kapsler ikke lenger bare er for huden din. En flytende livline av en leave-in-behandling, hvert skudd forvandler ditt kritisk behandlede, skadede hår for å gjenopprette sarte hårstrå og forhindre fremtidig hårbrudd. Det er en superutjevnende, turbo-forsterket dose serum i hver reisevennlige kapsel, perfekt målt for å behandle håret ditt fra rot til spiss. Men hva gjør serumet så potent? Vi har tilsatt en konsentrert infusjon av keratin og silke, som bidrar til å styrke hårbindingene mot skadelig daglig stress. Den nærende formelen fungerer som en lett styler med ekstra varmebeskyttelse. Påfør i håndkletørt hår, og det vil umiddelbart filtre ut, forbedre tekstur, kontrollere kruset hår og gi glans. De 15 kapslene er 100 % biologisk nedbrytbare, mens serumet inni er fullpakket med vegetariske og veganske ingredienser. For virkelig å gjøre det godt igjen, bruk med Lee Stafford Hair Apology Intensive Care Conditioner og Booster Treatments. De er formulert med en eksotisk blanding av Capuaçu frøsmør og kakaofrøsmør, rik på essensielle fettsyrer og Omega 9 for overlegen keratinbeskyttelse. I mellomtiden gir Aloe Vera og solsikkeekstrakt dypt næring til håret innenfra. Fortsett, si unnskyld til håret ditt. Sett kjærligheten tilbake og bli venn med håret ditt igjen.

Bruk

Trinn 1: Vask håret med Lee Stafford Hair Apology Intensive Care Shampoo [LINK TIL PRODUKTSIDEN] for en skånsom rens. Trinn 2: Klem en av Lee Stafford Intensive Care Power Shots inn i håndflatene og glatt gjennom midten av lengdene og endene av håret ditt. Trinn 3: Etter 5-10 minutter, skyll ut boosteren og følg med Lee Stafford Intensive Care Conditioner for å forsegle neglebåndet.

Ingredienser

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Polysilicone-15, Phenylpropyldimethylsiloxysilicate, Parfum, Polysilicone-18 Cetyl Phosphate, Panthenyl Triacetate, Phytantriol, Keratin Amino Acids, Hydrolyzed Silk
Anmeldelser()

Legg i favoritter

Lee Stafford Hair Apology Intensive Care Power Shots

Lee Stafford
149 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger