Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Lee Stafford Coco Loco Shine Shampoo Big Size 500ml
354407
354407

Beskrivelse

Fordi vi alle trenger mer av det gode... introduserer den superstore duft-sasjonelle Lee Stafford Coco Loco With Agave Shine Shampoo. Et must-have for tørt, dehydrert hår. Infundert med en blanding av kokosnøttolje og agaveessens , denne tropisk duftende sjampoen renser håret og hodebunnen for rent, silkeaktig hår som er mykt, glatt og full av glans. Med en lett, kremet konsistens og et rikt skum, kan vår deilig luktende Lee Stafford Shine Shampoo brukes til å rense alle hårtyper uten å tynge deg ned - ja, til og med fint hår! Den kokosnøttolje-infunderte formelen er skånsom nok til å bruke hver dag og fjerner smuss, olje, forurensning og irriterende produktoppbygging, slik at håret og hodebunnen føles rent, friskt og sunt. Vår søte kokosnøtt- og agaveduft er langvarig, så med hvert hårsvisj vil duften transportere deg til en tropisk destinasjon – resultat. Kokosolje er den ultimate mirakeloljen. Rik på laurinsyre, som etterlater håret ditt føles næret og ser sunnere ut. Påfør i vått hår og masser forsiktig inn til et skum. Skyll godt. Gjenta prosessen for en dobbel rens – den andre sjampoen gir deg et stort skum som får håret til å føles veldig rent. Det er flott hår i et nøtteskall.

Bruk

Trinn 1: Vask håret med denne Lee Stafford Coco Loco med Agave Shine Shampoo for en fuktighetsgivende rens. Arbeid det ganske enkelt inn i vått hår for et fyldig skum, skyll og gjenta. Trinn 2: Klem den kremete Lee Stafford Coco Loco med Agave Shine Conditioner inn i håndflatene dine, og fordel deretter jevnt gjennom håret, med fokus på mellomlengder og topper. Rens grundig.

Ingredienser

Aqua (Water/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-4, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Agave Tequilana Leaf Extract, Panthenol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Styrene/Acrylates Copolymer, Coco-Glucoside, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Coumarin, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Anmeldelser ()

Legg i favoritter

Lee Stafford Coco Loco Shine Shampoo Big Size 500ml

Lee Stafford
159 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger