Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Kun på nett
OrganiCup A-Cup
364997
364997

Beskrivelse

OrganiCup A – til deg som ikke har født barn OrganiCup er den prisbelønte menskoppen som erstatter bind og tamponger. Enklere, sunnere og smartere. Måned etter måned. OrganiCup er en menstruasjonskopp som enkelt samler opp menstruasjonen så man slipper irritasjonselementer som lukt, tørrhet og soppinfeksjon. OrganiCup er fremstilt utelukkende av mykt, allergivennlig medisinsk silikon. OrganiCup folder seg ut og danner et lett vakuum som holder den trygt på plass og gir deg en ukomplisert menstruasjonsperiode. OrganiCup er økonomisk fordelaktig da den reduserer forbruket av bind og tamponger - og så er den miljøvennlig! OrganiCup kan holde i mange år og kan brukes i opptil 12 timer om gangen Ca. 12 lekkasjefrie timer Ingen mensbekymringer om dagen. Eller natten. Kjemikaliefri Ingen tørrhet, ingen infeksjoner. Bare medisinsk silikon. Behagelig Ideell for de fysisk aktive (og resten av oss). Størrelse Mini er for teens eller de som trenger en mindre størrelse. Størrelse A er for kvinner som ikke har født (vaginalt). Størrelse B er for kvinner som har født (vaginalt). Bare fold det myke silikonet til OrganiCup og sett den inn. OrganiCup folder seg ut og holder seg på plass med et lett vakuum. Fjern den etter ~12 timer og tøm den i toalettet. Skyll og gjenta. Enkelt. Størrelse Mini / Størrelse A / Størrelse B Diameter: 37 mm / 40 mm / 45 mm Totalhøyde: 58 mm / 65 mm / 70 mm Kapasitet: 15 ml / 25 ml / 30 ml Material: 100 % medisinsk silikon Farge: naturlig (uten fargetilsetninger) Organisk bomullspose til oppbevaring følger med.

Bruk

Hver begynnelse kan være vanskelig, inkludert det å prøve en menstruasjonskopp for første gang. Men vi kan forsikre deg om at du har ingenting å frykte. Her er fem enkle trinn for å bruke en menskopp: 1. Steriliser koppen i kokende vann i tre til fem minutter før første gangs bruk. 2. Brett menskoppen og sett så inn den brettede koppen. Det er mange måter å brette koppen på, vi anbefaler «Trykk ned og brett»-metoden og «C»-bretten. Når hele menskoppen er inne i deg, kan du helt enkelt la den åpne seg. 3. Før inn en finger og kjenn rundt bunnen av koppen – den skal føles rund eller oval uten merkbare folder. Dersom du kjenner ujevnheter, gripe forsiktig nederste del av koppen (ikke stammen) og roter den for å få den til å folde seg ut. 4. Fjern menskoppen. Dra forsiktig i stammen mens du bruker buk muskulaturen for å presse OrganiCup nedover til du når den nederste delen. Klem bunnen av koppen for å løsne vakuumet og ta den sakte ut. Unngå å fjerne menstruasjonskoppen ved å trekke i stammen, da dette kan føre til ubehag. 5. Tøm og sett den inn igjen. Det kan ta deg noen dager eller noen få menstruasjoner å bli komfortabel med koppen. Eksperimenter med ulike typer bretting og teknikker for å sette den inn – og ikke bekymre deg, for du kommer snart til å bli en dedikert kopp-bruker! BRUK MED SPIRAL Du kan enkelt bruke OrganiCup med en prevensjonsspiral. Vi anbefaler bare at du hører med legen din om spiraltrådene bør klippes kortere. Se vår video under: https://www.youtube.com/watch?v=o9fPUfm-uYE

Ingredienser

Material: 100 % medisinsk silikon Farge: Naturlig (uten fargetilsetninger) Økologisk bomullspose til oppbevaring følger med.
Anmeldelser ()

OrganiCup A-Cup

OrganiCup

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger