Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Kun på nett
Bondi Sands Exfoliation Mitt
354437
354437

Beskrivelse

Forbered huden din til å oppnå den ultimate, feilfrie brunfargen med Bondi Sands Exfoliation Mitt. Denne eksfolierende votten er designet for å jobbe på to måter, og sikrer at huden din er klar til å ta imot din favoritt selvbruningsprodukt. Dobbel Handling for Dobbel Fordel Den svarte siden: Spesiallaget for å fjerne tørre og gamle hudceller, samt rester av tidligere selvbruningsprodukter. Denne siden av votten gir en dyp eksfoliering som etterlater huden din silkemyk og klar til å absorbere selvbruningsproduktet jevnt og effektivt. Den blå siden: Perfekt for å rette opp eventuelle feil eller ujevnheter etter påføring av selvbruningsproduktet. Denne siden av votten er din redningsmann for å oppnå en feilfri finish, fri for striper og flekker.

Bruk

Forberedelse: Start med ren og tørr hud før du bruker eksfolieringsvotten. Velg side: - Svart side: Brukes før du påfører selvbruningsproduktet for å fjerne døde hudceller og gamle rester av selvbruner. - Blå side: Brukes etter påføring av selvbruningsproduktet for å rette opp eventuelle feil og ujevnheter. Bruk av svart side: Våt huden: Fukt huden lett for å gjøre eksfolieringsprosessen mer effektiv. Sirkulære bevegelser: Bruk sirkulære bevegelser for å eksfoliere huden grundig, med fokus på områder med tørr hud som albuer, knær og ankler. Selvbruning: Påfør ditt foretrukne Bondi Sands selvbruningsprodukt jevnt over hele kroppen. Bruk av blå side: Korriger feil: Etter påføring av selvbruningsproduktet, bruk den blå siden av votten til å jevne ut eventuelle striper eller flekker, og oppnå en feilfri finish. Vask votten: Etter bruk, vask votten i varmt såpevann, skyll godt og la den lufttørke helt før neste bruk. Gjenta ved behov: Bruk votten regelmessig for å opprettholde en jevn og strålende brunfarge.

Fordeler

Allsidig: Fungerer effektivt med alle Bondi Sands selvbruningsprodukter. Gjenbrukbar: Designet for å vare, denne votten kan vaskes og gjenbrukes, noe som gir deg verdi for pengene. Hudvennlig: Laget med materialer av høy kvalitet som er skånsomme mot huden, og sikrer en behagelig eksfolieringsopplevelse.

Anmeldelser ()

Bondi Sands Exfoliation Mitt

Bondi Sands

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger