home Meny close
menu Meny
199,-
199,-

Handle i nettbutikken?

1-10 på lager i nettbutikk

199,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+20 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Castor-olje er en økologisk kaldpresset massasjeolje. Oljen er tradisjonelt brukt for å bistå kroppen med renseprosessen og virke berolige huden. Castor-olje er ypperlig næring for tørr hud og kan smøres direkte på huden. Oljen kan også være effektiv mot støle og ømme muskler, og brukes da som omslag: Bløt en klut i oppvarmet Castor-olje og legg på det berørte området. Dekk til med plast og legg en varmeflaske på toppen, og la virke i 20 minutter.

Pukkas Castor olje har også blitt svært populær å påføre på hår, bryn og vipper da den kan fremme hårvekst. Dypp gjerne en finger i oljen, og smør på bryn og ved vipperøttene. Unngå å få oljen i øynene. Det kan være lettere å påføre med en vippekost om du er redd for å påføre for mye av gangen. Pukka Castor Oil er økologisk klassifisert og av høyeste kvalitet, bærekraftig dyrket og 100% sporbar.

Kan også brukes som serum for slitt og tørt hår, enten ved å påføre litt i hendene og dra det inn i lengdene, eller bland den med balsam for å få en ekstra fuktighetsboost. Inneholder mye proteiner, som er essensielt for å bygge opp igjen skadet og slitt hår.

Innhold: 250ml

Varekode: 310636

Fri frakt!*

*Fri frakt over 249,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Perfekt vippeserum!

Vippene ble lengre etter kun noen dagers bruk! Har tidligere brukt iglow, og denne gir bedre effekt på kortere tid, og er i tillegg mye billigere! Anbefales!
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar
Omtalt 31.12.2018 av Kristine

Hvorfor er det farlig for øynene?

Bra
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar_border
Omtalt 01.02.2018 av Hanne K

OBS! IKKE ment til bruk som VIPPESERUM!!

Produktet er bra, til rett bruk. Huden, massageolje og på hårbrynene. Denne oljen verken skal eller må brukes i nærheten av øynene og vippene. VITA begår en stor feil , med store konsekvenser, om den blir brukt som « VIPPESERUM.» Så farlig for øynene.
  • Totalkarakter
    starstarstarstarstar_border
Omtalt 14.11.2017 av Janniche Hauge

Skriv din egen omtale

Du omtaler: PUKKA CASTOR OIL - 250 ML

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.