for a million
kinds of beautiful
Meny
25%
harmoni

HARMONI DAGKREM

Før: 75,-

Spesialpris 56,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
25%
Kampanjen gjelder til og med søndag 12. april 2020

Sjekker lagerstatus...

Beskrivelse

Fuktighetsgivende og pleiende dagkrem med hylleblomst og provitamin B5 som kan brukes av alle hudtyper. Etterlater huden myk med en mild og frisk duft. Inneholder ikke parabener.

Dyrevernalliansens grønne liste

Innhold: 50ml

Varekode: 11200

Omtaler

Den beste kremen for sensitiv hud!

  • starstarstarstarstar
Jeg har brukt kremen i flere år og er storfornøyd! Har veldig tørr hud og kviser. Men denne dagkremen er så mild og full av gode produkter, at jeg får mye mindre utbrudd enn før. Den holder greit på fuktigheten. Men jeg bruker litt økologisk kokosolje sammen med den for å forsterke effekten. Har og funnet ut at de to kan blandes og brukes på leppene ute. (Leppomade)
Det finnes bare ikke en bedre krem som er så snill og mild mot huden. Samt rimelig.
Beate-Susanne 22.12.2019

Får ikke kvise av denne, liker den veldig godt.

  • starstarstarstarstar
Bra!
I 11.12.2019

Super!!

  • starstarstarstarstar
Storfornøyd! Trenger svært lite produkt for både ansikt og nakke ;) Har brukt hver morgen i 8 mnd, kjøpte ny en i dag! Man trenger ikke disse dyre merkevarekolleksjonene når man har Harmoni. Håper dere kommer med en hudpleieserie med ansiktsvask, toner, serum osv <33
Adelene 28.06.2019

denne kremen gir meg kviser og den svir når jeg tar den på

  • starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
dette produktet var dessverre ikke som jeg forventet ifølge all den gode omtalen, men til prisen for 75 kroner, kan man ikke forvente bedre
Kamilla 29.04.2019

....

  • starstarstarstarstar
Eneste ansikts kremen jeg kan bruke uten at huden min blir helt ødelagt! Men nå har den vært utsolgt lenge. Og jeg har nå måtte prøvd en annen krem, å alt er krise igjen. Knusk tørr hud og noen kviser som popper frem!
T 25.11.2018

Helt nydelig!!

  • starstarstarstarstar
Til å være så rimelig, så er den bare helt super!!
Den føles så behagelig mot huden, lukter friskt og deilig, og har en bra konsistens.
Absolutt verdt pengene! Kjøper den garantert igjen :-)
Sylvia 27.06.2018

Akkurat som forventet

  • starstarstarstarstar_border
Jeg har ganske oljete hud, men på vinteren går huden min over til å vippe mellom å være knusk tørr og tørr og oljete på samme tid. Vanligvis bruker jeg First Aid Beauty sin Mattifying gel, men innså at jeg burde ha en mer fuktighetsgivende krem når vinteren er på sitt verste. Det var egentlig mest en tilfeldighet at jeg valgte å teste ut akkurat denne dagkremen. Den veldig overkommelige prisen bidro selvfølgelig til å gjøre avgjørelsen lettere.
Kremen påstår å være fuktighetsgivende, og det er akkurat det den er. Jeg føler ikke at den har noen wow-faktor, som gjør den spesiell eller unik, men så tror jeg ikke heller det er poenget med denne kremen. Den er tykk, med mer eller mindre helt nøytral lukt (noe jeg tror er bra for de med sensitiv hud?), og varer leeeenge. Du får 50 ml av en god og veldig drøy krem, som vil fungere godt for de fleste med normal/tørr/sensitiv hud. Jeg merker også at denne kremen ikke er noe for skikkelig oljete hud, og tviler sterkt på at jeg vil kunne bruke den når vinteren er over, men så var det ikke det jeg var ute etter heller.
Kort sagt er jeg fornøyd med kjøpet. :)
Amelié 14.12.2016

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.