for a million
kinds of beautiful
Meny
women's best

Women's Best BCAA Amino - Ice Tea Lemon 200g

299,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre

Beskrivelse

Gi kroppen din den perfekte støtten for å bygge muskelmasse med Women’s Best BCAA.
Er du nysgjerrig på hva som kan gi musklene dine et ekstra kick? Prøv med en BCAA neste gang du drar på treningssenteret! Maksimal smak. Maksimal støtte for musklene dine.
Godt kjent som BCAA (Branched-Chain Amino Acids) står i sammendrag for aminosyreleucin, valin og isoleucin. De er en spesiell del av proteiner, og er direkte involvert i å bygge muskelmasse. De er ekstremt viktige for å få fantastiske resultater etter en treningsøkt. De tilhører de viktige aminosyrene, som menneskekroppen ikke er i stand til å produsere selv. Så de må finnes i dietten vår – eller direkte i BCAApulveret vårt!
Få mest mulig ut av sit-upsene, knebøyene osv. og støtt kroppen din med BCAA! Takket være den lette pulverteksturen er tilskuddet vårt en superfleksibel fitnesspartner: En scoop mikset med vann er nok til en deilig shake.
Ekstra tips: Bruk din BCAA-drikke som en tørsteslukker når du trener! På den måter gir du musklene dine verdifulle aminosyrer, og kan nyte smaken på samme tid! OG: Vår BCAA er fullstendig vegansk!

Hva er BCAA-er?
BCAA er en forkortelse for «branded chain amino acids», som inkluderer de tre viktige aminosyrene Leucin, Isoleucin & Valin.
Det faktum at de er viktige aminosyrer betyr at de ikke kan produseres av kroppen selv, og må inntas med mat. De fleste aminosyrer prosesseres i leveren og transporteres til musklene våre via blodstrømmen. BCAA-er har kvaliteten til å kunne absorberes direkte av musklene våre. Takket være denne prosessen, er de umiddelbart tilgjengelige til å gi energi.

Hvordan fungerer BCAA-er?
Den viktigste egenskapen til BCAA er at det kan støtte muskelvekst og forhindre muskeltap – selv under en diett. Dette er en fordel ikke bare for profesjonelle og bodybuildere, men også for alle andre idrettsutøvere.
Gi kroppen din den perfekte støtten for å bygge muskelmasse. Vår BCAA Aminodrikke kombinerer maksimal smak med BCAA-er av topp kvalitet i den beviste rasjonen på 2:1:1.

Dosering-og-bruksområde:
Foreslått bruk er 1-2 porsjoner daglig. Bland 1 måleskje med pulver (5 g) med 400-600 ml kaldt vann. Fyll shakeren med væske og ha i pulveret. Ristes godt i 10 sekunder til pulveret er godt oppløst.
Boksen inneholder 40 porsjoner.

OBS: Ikke bruk produktet dersom forseglingen er brutt. Ikke egnet til bruk hvis du er allergisk mot noen av produktets ingredienser. Hvis du er gravid, ammer eller tar reseptbelagte legemidler må lege konsulteres før bruk.

Ingredienser: aminosyrer (l-leucin, l-valin, l-isoleucin), inulin, syre (eplesyre, sitronsyre), aroma, surhetsregulerende middel (natriumbikarbonat), søtstoffer (sukralose, acesulfam-K), fargestoff (rødbetepulver).

Innhold: 200g

Varekode: 355111

Omtaler

Reviews

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.