Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Hormonal Balance
230616002
230616002

Beskrivelse

Kosttilskuddet for kvinner som ønsker å balansere sin hormonelle aktivitet, og ta vare på seksuell helse, energi og vitalitet Med alderen vil de aller fleste oppleve variasjoner i den hormonelle balansen. Dette kan føre til tap av energi, sexlyst og vitalitet. 4HER Hormonal Balance inneholder blant annet vitamin B6 som bidrar til å regulere den hormonelle aktiviteten og normal energiomsetning, damiana som kan bidra til å skape god seksuell appetitt, og ginseng som kan bidra til å fremme vitalitet. Schisandra kan øke en persons evne til å tilpasse seg stress. 4HER Hormonal Balance har blitt et av nordens raskest voksende kosttilskudd, fordi det hjelper med å balansere din hormonelle aktivitet gjennom hele livet

Bruk

2 tabletter hver morgen eller kveld, gjerne i kombinasjon med et måltid. Maksimal effekt oppnås ved regelmessig bruk over tid.

Fordeler

+ Med ekstrakter av ginseng, Schisandra og damiana + God kilde til viktige vitaminer og mineraler + 2 tabletter pr. dag + Veganske tabletter. Enkle å svelge (12 mm).

Ingredienser

Vitamin B6, Damiana, Schisandra-ekstrakt, sibirsk ginseng-ekstrakt, Vitamin B-complex (alle B-vitaminene), magnesium, kobber, jod, selen, jern og sink.
Anmeldelser ()

Hormonal Balance

4HER

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger