Redningen for tørre lepper

Redningen for tørre lepper

Høsten er i full anmarsj, og det er ikke lenge til den kalde vinteren er her. Et velkjent problem gjennom denne årstiden er tørre lepper. Leppene sprekker opp, flaker av og det føles som du aldri skal bli kvitt tørrheten.Men redningen er rett rundt hjørnet!

Å ha en god leppepomade liggende i vesken er alfa omega slik at du kan du tilføre fukt når det er nødvendig, og at leppene holder seg myke og glatte - selv med store endringer i temperatur, og knusktørr luft innendørs.Her får du tips til produkter som kan redde de tørre leppene.

De klassiske
Plei leppene dine med de mest kjente leppepomadene: savex, rosebud, pl3 eller carmex. Disse klassikerene kommer i tube og krukke som enkelt kan tas med overalt, og tilfører fukt og redder tørre lepper gjennom hele høsten og vinteren.

Leppeskrubb
En lip scrub er redningen for tørre lepper om vinteren. Den fjerner døde hudceller, tørr hud og mykgjør og pleier leppene. En leppeskrubb kan brukes noen ganger i uken i løpet av vintersesongen fore å forebygge tørrhet! Kombiner med din favoritt leppepomade for best resultat. 

En leppemaske er en perfekt intensiv behandling dersom leppene dine er ekstra tørr og ru. Leppemaskene fra Laneige er en stor favoritt på vita.no og påføres som en vanlig lepppomade og soves med over natten. La leppemaske bli en del av din kveldsrutine denne høsten og vinteren. Disse leppemaske kan også brukes på dagtid for å gi ekstra fukt til leppene. 

Patchology kommer også med den perfekte løsningen for deg som trenger en quick fix: Patchology's HydraSurge5 Moisture System. Patchene har avansert hydrogel teknology som vil raskt sende de mest effektive, fuktighetsgivende ingredeiensene til leppene dine. Niacinamid, peptider og grønn te ekstrakt lindrer og gir anti-aldringsfordeler. Leppemasken skal være på i 5 minutter men kan også brukes om natten for å berolige leppene dine og få et fyldigere utseende neste morgen. De er perfekte for reise eller pre-party prep.


Leppemasker