Hvilken mascara passer for deg?

Hvilken mascara passer for deg?

Det finnes en jungel av mascaraer der ute, men hvilken bør du velge? Hvilken mascara og mascarakost du skal velge avhenger av hvilket resultat du ønsker. Ønsker du volum, lengde, separasjon eller løft? Vi forteller deg hva du må se etter når du skal velge en ny mascara!

Resultat: Naturlige og separerte vipper

Dersom du vil fremheve øynene, men ønsker et diskret resultat, bør du velge en tynn og lang kost, som for eksempel L’Óreal Telescopic Mascara- Dersom du har kortere vipper, kan det være lurt å velge en kost som er tynn, men kortere i lengden. Dette vil gjøre det enklere for deg å treffe alle vippene, inkludert de innerste. Husk å alltid bruke en vippetang, det vil gi deg et enda bedre resultat! Gummikost er som regel best for et naturlig resultat, da børsten har mindre og kortere variasjoner av «hår».

 

Resultat: Volum og fylde

Store, tykke mascarakoster gir masse volum! Kosten er ofte tykk med variasjoner av børstehår slik at vippene får tilstrekkelig lag med mascara på alle vippene. En volummascara vil fungere aller best dersom du krøller vippene i forkant med vippetang. Da vil det bli enklere å påføre og mindre klumper. Eksempler på gode mascaraer som gir volum er Lancôme Monsieur Big og Jan Thomas Unreal Mascara.

Resultat: «Dådyrblikket»

Dådyrblikk er et begrep som stadig blir brukt, men hva betyr det egentlig? Ved hjelp av en mascara som har størst tykkelse i starten av kosten, får du mest definisjon ytterst på vippene. Den gradvise økningen av volum, vil gi deg mer tyngde ytterst som vil gi deg et dådyrblikk alá Kendall Jenner. Et godt eksempel på en mascara som vil gi deg et slikt resultat er Maybelline Snapscara.

Ønsker du deg det lille ekstra?

Som nevnt er vippetang nøkkelen til lekre vipper! Uavhengig av hvilket resultat du ønsker, vippetangen vil gi deg det lille ekstra løftet, og gjøre det lettere å påføre mascara. Vi anbefaler vippetangen fra Shiseido som varer i flere år! Et godt tips er å bruke vannfast mascara når du bruker vippetang. Det vil få resultatet til å holde lenger. 

Vi sverger til punktvipper når vi ønsker et ekstra volumiøst resultat, men disse kan også brukes om du ønsker en mer diskret look, for eksempel ved å sette et par ytterst på øyet. Punktvippene fra Ardell har akkurat det du trenger, med flere variasjoner av lengde og tykkelse. Perfekt til et hvert resultat!