Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Clean it Zero Cleansing Balm Brightening
230908054
230908054

Beskrivelse

BANILA CO Clean It Zero Mandarin-C Cleansing Balm Brightening er en vegansk oljebasert rens som forvandles fra en balm til en olje når den påføres på huden. Med sin sorbeaktige konsistens smelter dden bort all smuss og sminke på et blunk. Rensebalmen inneholder 7 aktive plantestoffer inkludert lakrisrot, som renser i dybden uten å strippe huden, men etterlater den hydrert og myk. Nøkkelingrediensen er Mandarin-C som er kjent for sine pleiende og utjevnende egenskaper. Mandarinolje vil hjelpe til med å stimulere hudcellenes fornyelse samtidig som den jevner ut huden. Den er også utviklet med ZERO BALANCE TECHNOLOGY som er en miks av ingredienser som effektivt renser huden uten å forstyrre den naturlige fuktbalansen. Den passer alle hudtyper og alle aldre, og passer spesielt godt til deg med en ujevn hudtone som ønsker å jevne ut og lysne opp huden.

Bruk

Påfør litt på tørr hud ved å bruke spatelen. Gni så utover hele ansiktet for å løsne opp sminken. Fukt fingrene med vann og masser videre, før du skyller helt av med lunkent vann.

Ingredienser

Ethylhexyl Palmitate, Dextrin Palmitate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, PEG-10 Isostearate, Synthetic Wax, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil 1.6%, Butylene Glycol, Glyceryl Caprylate, Caprylyl Glycol, Pentaerthirtyl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ascorbyl Glucoside, Limonene.
Anmeldelser ()

Legg i favoritter

Clean it Zero Cleansing Balm Brightening

Banila Co
289 NOK

Overvåke

Reserver vare i butikk/Se hvilke butikker som har varen på lager her.

Omtaler

Anbefalinger