Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
VITA stjerner - Mai

VITA stjerner - Mai

VITA stjerner er spalten hvor vi utforsker denne månedens beste skjønnhetsprodukter som har tatt beauty miljøet med storm. Enten det er revolusjonerende nye produkter eller gamle favoritter som gjør et comeback, viser vi hva som trender i skjønnhetsverden akkurat nå. Kanskje finner du en ny favoritt?

 Brun uten Sol med Jet Set Sun Instant Self Tanning Mist  

Lei av blek og gusten hud? Fortvil ikke. Vita har favoritten Jet Set Sun som gir en jevn og naturlig farge på bare få minutter. Perfekt solkysset hud uansett hudtype! Skrubb gjerne huden på forhånd med din favorittbody skrubb for best resultat. Husk også å påføre fuktighetskrem i god tid før påføringen av selvbruningen slik at huden ikke er tørr. Unngå direkte påføring av selvbruningen på særlig tørre områder, som knær og albuer.   

Perfekt base med Erborian Korean Skin Therapy CC cream  

En CC cream er et fantastisk alternativ til foundation nå som sommeren er på vei. En god cc cream gir effektiv fargekorrigering, lett dekning, og pleiende fordeler. Populære Erborian CC-cream er ikke en favoritt uten grunn. Erborian Korean Skin Therapy CC creme er Erborian sin #1 bestselger, og blant Europas mest solgte CC-kremer noensinne. Perfekt for deg som ønsker en jevn naturlig finish med ekstra hudpleiefordeler. 

Fyldige bryn og lange vipper med Wowbrow Brow & Lash serum

Hvem drømmer ikke om fyldige naturlige bryn og lange øyevipper? Med WOWBROW Brow & Lash serum blir drømmen til virkelighet! Wowbrow er Norges ledende brynsspesialist og har utviklet dette 2-i-1 serumet med nøkkelingredienser som stimulerer hårvekst og bidrar til å øke tettheten og lengden på bryn og vipper.   

 
Komplett renserutine Beplain Mung Bean cleansing oil

Renseoljen fra Beplain er ideell for daglig bruk og bør vær en fast del av din hudpleierutine hvis den ikke allerede har fått spalteplass i baderomsskapet. Beplain Mung Bean Oil Complex fjerner skånsomt sminkerester, døde hudceller og overflødig talg samtidig som den tilfører fukt til huden. Renseoljen inneholder mungbønneekstrakt som hjelper med å rense porer, urenheter og sminkerester.  

Sommerlig duft med Sol De Janerio Flor Cheirosa 68 Perfume Mist

Ny sesong= ny duft! Sol De Janerio tilbyr et bredt utvalg parfymert mist, men mange har lagt sin elsk på duften Flor Cheirosa 68. Duften representerer en brasiliansk hage ved sjøen, og har toner av brasiliansk jasmin, rosa dragefrukt, hibiskus, vanilje og musk. En herlig duft for vår & sommer sesongen.  

Takk for at du følger med på VITA stjerner- spalten hvor vi gir deg tips, triks og anbefalinger på produkter du vil elske. Hold deg oppdatert med de nyeste skjønnhetstrendene hver måned hos VITA.no! 
Kategori: Makeup

Kategori hudpleie

Kategori: HÅRPLEIE

kategori: Solpleie

Kategori: PARFYME

Kategori: Kroppspleie

BESTSELGERE

K-Beauty

TILBDUD