Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
TOPP 5 usexy produkter vi elsker!

TOPP 5 usexy produkter vi elsker!

Det er ikke alltid den mest glamorøse emballasjen som inneholder de mest effektive produktene. Vi har satt sammen en liste over 5 produkter som kanskje ikke er de mest sexy på badet, men som definitivt fortjener en plass i skjønnhetsrutinen din. Klar for å møte dine nye favoritter?

Deodoranter som tar kampen mot svettelukt

Ingen liker å snakke om svette. Men det noe vi alle må forholde oss til. Her kommer gode deodoranter til unnsetning. De beste deodorantene holder oss freshe gjennom de mest intense treningsøktene og varmeste sommerdagene. Gjerne se etter en deodorant som gir langvarig beskyttelse. Vi sverger til deodorantene fra Biotherm!

Effektiv hårfjerning

Hårfjerning er en viktig del av skjønnhetsrutinen for mange av oss. Fra barberhøvler til voksstrips til hårfjerningskremer, her finnes det et bredt utvalg av produkter som passer alle preferanser og behov. Med riktig produkt kan du si farvel til uønsket hår på kort tid, og hei til silkemyk, glatt hud. Gjerne eksfolier huden med en god skrubb for å bli kvitt døde hudceller før din hårfjerningsrutine, slik at du kan oppnå best mulig resultat. Det er også viktig å være obs på solen og ha godt med solbeskyttelse på huden etter hårfjerning for å ivareta sunn hud. Gjør hårfjerningen så smertefri som mulig med produktene fra Veet. 

Fotpleie for slitne føtter

Føttene våre gjør mye arbeid hver dag, men de får sjelden den oppmerksomheten de fortjener. Heldigvis finnes det et utvalg av fotpleieprodukter som kan gjenopplive slitne føtter og gi dem den kjærligheten de trenger. Fra fotkremer til fotfiler til fotmasker, disse produktene kan forvandle trette føtter til myke og velpleide føtter på kort tid. Det skader heller ikke med en pedikyr i din favorittfarge etter føttene har fått velfortjent oppmerksomhet. Med scholl blir det fristende å velge sandaler neste gang du skal ut! 

Fjern flass! 

Flass og tørr hodebunn er vanlige plager som mange av oss kan oppleve fra tid til annen. Heldigvis finnes det gode produkter som kan løse dette. Kerastase fører blant annent den velkjente anti flass serien Symbiose som er spesiallaget for deg som sliter med flass. 

Aldri mer dårlig ånde

Sist, men absolutt ikke minst, er det verdt å nevne god gammeldags munnhygiene. Det er lite som får deg til å føle deg like ufresh som med dårlig ånde. Et godt munnskyllevann, generell munnhygiene og jevnlig bruk av tanntråd (du kan skryte til tannlegen neste gang) forvandler enhver dårlig ånde til et friskt pust. Prøv produktene fra Spotlight Oral Care for bedre munnhygiene og hvitere tenner! 

Med produkter som løser disse usexy problemene vil du føle deg fresh uansett hva dagen bringer!  
Kategori: Makeup

Kategori hudpleie

Kategori: HÅRPLEIE

kategori: Solpleie

Kategori: PARFYME

Kategori: Kroppspleie

BESTSELGERE

K-Beauty

TILBDUD