Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Veskefavoritter til 17.mai

Veskefavoritter til 17.mai

17.mai er helt klart en av våre favorittdager i året! Når man er på farten som man ofte er denne dagen er det imidlertid viktig å holde huden hydrert og beskytte seg mot solen. Vi har laget en liste over ting vi alltid har med i vesken på dager som 17 mai.

1. Solbeskyttelse

Vi håper som alltid på knallvær på 17 mai og solbeskyttelse er derfor alfa omega. Start dagen med solkrem som en del av din hudpleiebase og kontinuerlig frisk opp beskyttelsen i løpet av dagen for å unngå å bli solbrent. En vanlig solkrem blir fort litt for klissete og påføre over sminken, så vi velger å gå for en solmist som man lett kan spraye over sminken. En annen fordel er at mistene er gjennomsiktige, og passer derfor alle hudtoner. Man holder UVA og UVB strålene ute og sminken på plass – vinn, vinn!

2. Essensielle veskefavoritter

Vi har alle vært der - føttene føles som om de har vokst minst 1 størrelse i løpet av dagen og gnagsåret er et faktum. Gnagsårplaster må være tilgjengelig på en dag som 17.mai hvor man står eller går mesteparten av dagen. 

 

 

3. Leppepomade og lipgloss

Tørre lepper er ikke veldig behagelig og selvfølgelig ikke hvis man har tenkt å ha på leppestift eller farge på leppene. Da er det best å holde de myke slik at man slipper at fargen kaker seg. Hvis man vil slå to fluer i en smekk, kan man gå for en leppepomade med farge.

4. Kjekt å ha!

Tørrsjampo er en venn når håret begynner å klistre seg litt for mye til hodebunnen.

Blush stick er det perfekte produktet for å holde looken din frisk. Man trenger ikke bekymre seg for at det knuser og er heller ikke avhengig av koster, så det er perfekt når man er på farten!

En Setting Spray kan matte ned, gi glød eller gi fukt, alt etter hvilken du velger.

 

 

Kategori: Makeup

Kategori hudpleie

Kategori: HÅRPLEIE

kategori: Solpleie

Kategori: PARFYME

Kategori: Kroppspleie

BESTSELGERE

K-Beauty

TILBDUD