Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Våre favoritter for pleiende solbeskyttelse

Våre favoritter for pleiende solbeskyttelse

Påsken bringer ofte med seg solen og muligheten til å nyte utendørsaktiviteter. Men mens du forbereder deg på å nyte vårstemningen, er det viktig å huske på å beskytte huden din mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Med riktig solbeskyttelse kan du trygt nyte tiden utendørs uten å bekymre deg for solbrenthet eller hudskader. Her er tre merker vi elsker når det kommer til solpleie.

Korres: Solpleie som gir en frisk glød 

Korres ble utviklet Hellas med utgangpunkt i gresk farmasi. KORRES-formularene har sitt opphav fra homeopati og biologisk forskning og høster planter og blomster som har vokst i naturen i Hellas og bruker dette som utgangspunkt for sine produkter. Korres tilbyr flere solbeskyttelsesprodukter som passer til dine ulike behov og preferanser. Enten du foretrekker solkrem med høy faktor, produkter med pleiende egenskaper eller en lett konsistens, så har Korres det du trenger for å holde huden din sunn og beskyttet.

Vi anbefaler Korres Yoghurt Sunscreen Face & Eyes Cream-gel SPF50. Dette er den ultimate solkremen for sensitive øyne. Solkremen er testet av oftalmologer og dermatologer og utviklet slik at den er skånsom mot huden og øynene. Den trekker raskt inn i huden uten å føles klissete, og den er både vann- og svetteresistent. Med sin duftfrie formel og uten parfymestoffer, er dette et trygt valg for deg som har sensitiv hud. 

Piz Buin: Perfekt for en aktiv påske

 
Piz Buin tilbyr solbeskyttelse med over 70 års erfaring. Produktene kombinerer den nyeste teknologien med ulike behov: fuktighetsgivende, forsterket solbruning, beskyttelse for sensitiv hud, after-sun pleie, og beskyttelse mot sol, kulde og vind.

Vi anbefaler Piz Buin Moisturising Sun Lotion SPF30. Denne solkremen inneholder en effektiv UVA/UVB bredspektret solbeskyttelse basert på Piz Buins avanserte solfiltersystem. Det betyr at du kan nyte solen uten å bekymre deg for solbrenthet eller skader forårsaket av solens stråler. Solkremen er også svett- og vannresistent, noe som gjør den ideell for aktiviteter utendørs. Uansett om du skal til på fjellet, stranden eller bare ut i hagen, kan du stole på at Piz Buin Moisturizing Sun Lotion gir rikelig med fukt og god solbeskyttelse.

COSRX: Beskyttelse og fuktighet i ett

COSRX spesialiserer seg innen hudtilstander som kviser, akne, pigmentflekker og ujevn hudtone. Produktene inneholder innovative ingredienser som snegleslim og hudfornyende kjemiske eksfolianter som forvandler huden din til det bedre.

Vi anbefaler COSRX Aloe Soothing SPF 50 PA +++ Sun Cream. COSRX er eksperter på hudpleie, og deres solkrem er intet unntak. COSRX Aloe Soothing SPF 50 PA +++ Sun Cream er en solkrem som ikke bare beskytter mot solens stråler, men også tilfører intens fuktighet og hydrering. Med ingredienser som aloevera, absorberes denne solkremen raskt inn i huden og etterlater den jevn og fuktet. Ingen fete eller klebrige rester – bare ren og god beskyttelse for strålende og frisk hud!