Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Helsekost - Topp 5  bestselgere

Helsekost - Topp 5 bestselgere

Vi har samlet topp 5 mest populære helsekostproduktene blant våre kunder. Hos VITA tilbyr vi et bredt spekter av spennende merker og produkter, og helsekost er en av de mest populære kategoriene!

NOKA 

NOKA lavkaloridiett, eller Low Calorie Diet (LCD) er for deg som ønsker å gå ned i vekt. NOKA kan slanke deg raskt og effektivt ved hjelp av mettende og næringsrike måltidserstattere med lite kalorier. NOKA-dietten  har samtidig sunne, fullverdige måltidserstattere med de næringsstoffene du trenger. Måltidene fra NOKA er mettende og inneholder blant annet fettsyrer, vitaminer, fiber, mineraler og proteiner. På VITA.NO finner du NOKA milkshake, middager, sport shake, müsli og barer med lite kalorier. VITA.NO er sertifisert forhandler av NOKA.

NOKA Milkshake Sjokolade er en av måltidserstatterne til NOKA-serien, og kan brukes alene eller kombinert med flere av NOKA sine produkter. Produktene har et høyt innhold av fiber, som gir en god metthetsfølelse. Milkshaken har en deilig sjokoladesmak.

Dette er et kosttilskudd som skal brukes av deg som ønsker å gå ned mange eller få kilo. NOKA-dietten er en lavkaloridiett, som virker effektivt dersom du ønsker å gå ned i vekt.

Vit at NOKA imidlertid ikke bør brukes som eneste ernæring av barn, ungdom, eldre, gravide og ammende, eller ved spiseforstyrrelser eller forstyrrelser i stoffskiftet.

Medox Optimal

Medox styrker immunforsvaret, er godt for hjerte, kolestrol, muskler og ledd. Det er et kosttilskudd som passer for deg som ønsker et godt immunforsvar og ha mer overskudd og energi i hverdagen. Det er et 100% naturlig kvalitetsprodukt med høye doser antioksidanter.

Blåbær inneholder stoffet antocyaner, som bidrar til å forbedre synet. Etter 40 årsalderen blir det vanskeligere å skjelne kontraster fordi størrelsen på pupillene minsker. Medox kan bidra til å opprettholde et godt syn.

Hair Volume 

Hair Volume er hårvitaminer som bidrar til en sunn hårvekst for et fyldig, sterkt og vakkert hår. Tablettene er også gunstig for å motvirke hårtap, uttynning og livløst hår. Hair Volume er basert på en epleekstrakt, som er rik på phytocyanidiner, og fungerer som vekstfaktorer på hårsekkenes celler.

Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør derfor ikke erstatte en variert kost og livsstil.   

Oxytarm for mage og tarm 

Dersom du har planer om å begynne på en detoxrens eller har tenkt å gå ned i vekt, er Oxytarm en fin start. Oxytarm vil sikre at du oppnår bedre næringsopptak fra mat og kosttilskudd, i tillegg til at immunforsvaret styrkes.

I dagens travle samfunn ender vi ofte opp med enkle løsninger som fast food og ferdigmat. Dette resulterer i at vi får i oss mye fett og tilsetningsstoffer, som i mange tilfeller setter seg i tarmsystemet. Dette kan føre til forstoppelse, luft i magen, magesmerter, redusert energi, vektøkning og hudproblemer.

Oxytarm er også fint for deg som sliter med treg mage, for å få fart på magen igjen.

Femarelle

I overgangsalderen avtar østrogenproduksjonen i eggstokkene, og de aller fleste kvinner opplever plager som: svettetokter, hetetokter, nattesvette m.m. Dersom du er i overgangsalderen og opplever en eller flere av disse plagene, kan Femarelle være til god hjelp.

Femarelle passer for deg som er i overgangsalderen og ikke kan, eller ønsker, å bruke østrogenmedisin.