Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
OXYtarm for Mage/Tarm 60 Tabl - 60 tabletter
100821
100821

Beskrivelse

Sliter du med fordøyelsesproblemer som treg mage og oppblåsthet? Oxytarm er et naturlig og effektivt kosttilskudd som skal hjelpe til med å gjenopprette en sunn og velfungerende fordøyelse. Vi får ofte i oss mye fett og tilsetningsstoffer gjennom dårlig kosthold, som i mange tilfeller setter seg i tarmsystemet. Dette kan føre til forstoppelse, luft i magen, magesmerter, redusert energi, vektøkning og hudproblemer. Oxytarm skal fungere som en mild detoxkur ved å rense tarmen for avfallsstoffer. Den fokuserer på mage- og tarmsystemet, og skal bidra til å gjenopprette en normal fordøyelse. Det hjelper med å oppnå bedre næringsopptak fra mat og annet kosttilskudd, samt å styrke immunforsvaret.

Bruk

OxyTarm kan brukes som en 14-dagers kur. Doseringen er da 4 tabletter daglig (gjerne 2 tabletter om morgenen og 2 om kvelden, eller eventuelt alle 4 tablettene om kvelden). Tablettene bør tas utenom måltider, da har de aller best effekt. Anbefalt døgndose (4 tabletter) bør IKKE overskrides. Drikk helst mye vann under kuren for optimal effekt.

Ingredienser

Magnesiumhydroksid, fortykningsmiddel (E460), askorbinsyre (vitamin C), standardisert bioflavonoid fra sitron, antiklumpemiddel (E470b) og overflatebehandlingsmidler (E464, E570, E414).
Anmeldelser ()

OXYtarm for Mage/Tarm 60 Tabl - 60 tabletter

Oxytarm

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger