Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Lag din egen gavekalender

Lag din egen gavekalender

Å lage en egen julekalender gir en unik mulighet til å personliggjøre nedtellingen til jul. Med Vita.no ved din side, kan du skape en adventskalender fylt med kvalitetsprodukter uten å tømme lommeboken. Her gir vi deg inspirasjon til en 24-lukers kalender hvor hvert produkt koster under 100 kr!

Splitt opp gavesett

En smart og økonomisk måte å fylle opp flere luker i julekalenderen er å splitte opp gavesett. Mange gavesett fra Vita.no kommer med en rekke mindre produkter, noe som gjør dem ideelle for dette formålet.

For eksempel: Dersom du kjøper et gavesett med masker av ulike typer, kan hver maske plasseres i en egen luke i kalenderen. På denne måten får mottakeren oppdage en ny variant hver gang, samtidig som du får mye valuta for pengene. Det samme kan gjøres med gavesett av leppestifter, øyenskyggepaletter hvor hver farge pakkes individuelt, eller prøvesett med forskjellige duftlys.

Å dele opp gavesett er ikke bare budsjettvennlig, men det gir også en følelse av overflod i kalenderen, hvor hver luke avslører et nytt, spennende produkt å prøve.

Forbruksvarer

Forbruksvarer er frytkelig kjedelig å kjøpe til seg selv men helt PERFEKT å få i gavekalenderen. Bomull, sminkeservietter og sminkefjerner egner seg godt som luker, særlig for studenter og alle som ellers har litt ekstra dårlig råd om dagen.

Godteri og snacks

Godteri og snacks er et must i enhver pakkekalender. Prøv en sukkerfri variant fra Wellibites eller TWEEK for den som vil unne seg noe søtt med god samvittighet.

Leppepomade

En god leppepomade er alltid kjekt å ha, og holder leppene myke og fuktet gjennom vinterkulden.

Hårstrikker og hårklyper

En vakker hårklype eller strikk kan kan piffe opp enhver hårfrisyre, og passer perfekt som både julegave og kalendergave.

Ansiktsmaske

En fuktighetsgivende ansiktsmaske er perfekt for tørre vinterdager.

Neglelakk

Velg en festlig farge som kan brukes gjennom hele juleperioden.

Håndkrem

En liten tube håndkrem gir lindring til tørre hender.

Øyenskygge

En enkel nyanse som passer til både dag- og kveldsbruk.

Dusjgele

En deilig duftende dusjgel for en avslappende dusjopplevelse.