Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud
Festivalsommer 2024: Korres solprodukter

Festivalsommer 2024: Korres solprodukter

Er du klar for festivalsesongen? Når du skal tilbringe lange dager utendørs, er det viktig å ha de rette produktene for å beskytte huden din mot solen. Korres er kjent for sine naturlige og pleiende ingredienser inspirert av gresk farmasi. Her er våre topp 5 Korres solprodukter som er perfekt å ha med seg på festival!

Korres Red Grape Sheer Glow SPF50

Passer for: Deg som trenger en god ansiktssolkrem.
 
Hvorfor vi elsker den: Denne lette ansiktssolkremen beskytter ikke bare mot solens skadelige stråler med en høy SPF på 50, men den gir også huden en nydelig glød. Inneholder antioksidanter fra røde druer som bekjemper frie radikaler og holder huden sunn og strålende.

Korres Yoghurt Face & Body Spray SPF30

Passer for: Deg som ønsker enkel en solkrem med påføring for både ansikt og kropp.
 
Hvorfor vi elsker den: Denne solkrem-sprayen er enkel å påføre og gir en jevn fordeling av beskyttelse. Den inneholder kjølende og fuktighetsgivende yoghurt, som gjør den ideell for å holde huden hydrert gjennom hele dagen i solen.

Korres Red Vine Hair Sun Protection

Passer for: Deg som vil beskytte håret ditt i solen. 
 
Hvorfor vi elsker den: Håret trenger også beskyttelse mot solens skadelige stråler. Denne sprayen beskytter håret mot UV-skader, samtidig som den holder det mykt og glansfullt. Inneholder rødvinsekstrakt som er rik på antioksidanter for å beskytte håret ditt mot miljøskader.
 

Korres Sun Yoghurt Tinted Sunscreen Face Cream SPF50

Passer for: Deg som vil ha solbeskyttelse med lett farge. 
 
Hvorfor vi elsker den: Denne solkremen gir ikke bare høy beskyttelse med SPF 50, men den har også en lett farge som jevner ut hudtonen. Perfekt for deg som ønsker et naturlig, fresht uttrykkk og solbeskyttelse med høy faktor. 

Korres Sun Yoghurt Sunscreen Emulsion Body & Face SPF30

Passer for: Deg som vil ha et alt-i-ett produkt. 
 
Hvorfor vi elsker den: Denne solkremen er perfekt for både kropp og ansikt. Den lette solkremen er beriket med yoghurt for ekstra fuktighet, og SPF 30 gir god beskyttelse mot solens stråler. Ideell for de som ønsker et alt-i-ett produkt som kan brukes hele sommeren.

Disse utvalgte solpleie-produktene fra Korres kombinerer effektiv solbeskyttelse med pleiende ingredienser som holder huden og håret sunt og vakkert gjennom hele sommeren. Husk å påføre solkrem regelmessig året rundt! 

Festivalsminken på 1-2-3! 

Bli festivalklar med våre favorittprodukter fra L'Oréal & Maybelline her

Favoritter fra Sol De Janeiro

Se hvilke produkter fra Sol De Janeiro vi elsker her!
Kategori: Makeup

Kategori hudpleie

Kategori: HÅRPLEIE

kategori: Solpleie

Kategori: PARFYME

Kategori: Kroppspleie

BESTSELGERE

K-Beauty

TILBDUD