Retur

Dersom du ønsker å foreta en retur kan du benytte deg av returskjema nederst på denne siden. Du vil motta en portofri returlapp på e-post innen 24 timer (1 virkedag) som gjør at du kan returnere varen kostnadsfritt. Skjemaet blir ikke besvart. Har du spørsmål rundt din retur send en e-post til kundeservice@vita.no. Dette skjema gjelder ikke "Klikk og Hent"-ordre. For retur/kansellering/endring av "Klikk og Hent"-ordre må du ta kontakt med butikken du har bestilt varene i. 

Det er 14 dages full angrerett på alle varer. Ønsker du å få pengene tilbake for en vare fremsendes beløpet pr. kreditnota eller settes inn på din bankkonto eller paypalkonto, etter vi har mottatt varen. 

Angreretten forutsetter at varen returneres innen 14 dager etter at vi har mottatt beskjed om bruk av angrerettvaren og at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen. Dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand. Kosmetikk er å anse som hygienevarer, ref. angrettsloven §22 g), og er ikke egnet for retur dersom forseglingen er blitt brutt etter levering. Det gjøres kun unntak for denne regelen ved dokumentert allergisk reaksjon, for varer som er utgått på dato og/eller ved mangel på varen.

NB: Omkostninger for uavhentede pakker faktureres kunde med minimum. kr. 199, avhengig av fraktkostnader.

Varer som er kjøpt på vita.no kan IKKE returneres i en av våre butikker. Varen må returneres til vår nettbutikk. 

 

 

Varer som er kjøpt på vita.no kan IKKE returneres i en av våre butikker. Varen må returneres til vår nettbutikk. 

* Påkrevd felt