Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt og lynrask levering
Fri frakt og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Escada Show Me Love Edp 50ml
373003
373003

Beskrivelse

Den nye Escada-duften Show Me Love blir vinterens store hit! Denne veganske duften er den første parfymen for kvinner fra hjertekolleksjonen. I den røde, fløyelskledde og hjerteformede flasken blander saftige blåbærnoter seg med sensuell sjasmin, og lekre noter av blåbærmakroner runder av duften med en herlig sødme. Er du klar for å stråle som en ekte Broadway-stjerne? Det er en ny Broadway-favoritt i byen, som stjeler oppmerksomheten. Denne vinteren presenterer ESCADA et nytt hjerte i kolleksjonen: Show Me Love er den første Escada-parfymen som gjør at du kan leve livet som en stjerne. Show Me Love er en parfyme for den selvsikre kvinnen, med en optimal blanding av sensualitet og appetitt på livet. Saftige noter av blåbær blander seg med sensuell sjasmin, og lekre noter av blåbærmakroner runder av duften med en herlig sødme. Show Me Love er en vegansk blomsterparfyme som gjenspeiler ESCADAs arbeid med å utvikle moderne dufter som blir stadig mer miljøvennlige. Den blanke og hjerteformede flasken finnes i 30 ml og 50 ml, og er kledd med mørkerød fløyel som leder tankene hen på sceneteppet i et teater. Denne Escada-parfymen for kvinner leveres i en lekker eske med ordet “love” påtrykt som en ikonisk Broadway-plakat. Med denne dristige parfymen får du den oppmerksomheten du fortjener. Trekk sceneteppet til side og entre scenen som en ekte Broadway-stjerne.

Bruk

Spray parfymen på pulspunktene på kroppen: hals, utringning, håndledd, ankler – så holder den friske Escada-parfymen hele dagen.

Ingredienser

ALCOHOL DENAT., PPG-20 METHYL GLUCOSE ETHER, PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, COUMARIN, CITRAL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE.
Anmeldelser()

Legg i favoritter

Escada Show Me Love Edp 50ml

Escada
765 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger