Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud

  1, 2, 3 og du er GOOD TO GLOW!

Prøv Instant Perfector 4-in-1 Glow for en flott base med glød. Legg til Instant Eraser for highlight og sett prikken over i-en med din favoritt Lifter Gloss for fuktede og blanke lepper

Maybelline Instant Perfector 4-in-1 Glow

Instant Perfector 4in1 Glow fra Maybelline New York gir deg fordelene til fire produkter i bare ett steg. Den glødgivende veganske* formelen virker som en base, skjuler, jevner ut og highlighter i ett steg! Et supert alt-i-ett produkt for umiddelbar strålende glød med lett dekning! Instant Perfector 4in1 Glow fra Maybelline New York kommer med en svampapplikator som gjør det enkelt å sveipe produktet på huden.
*Ingen ingredienser av animalsk opprinnelse

Maybelline Instant Age Eraser Concealer

Instant Anti-Age Eraser Concealer fra Maybelline New York er en concealer du kan bruke for å dekke, konturere og lysne områder. Denne multianvendelige concealeren gir en strålende, naturlig finish og har en formel som føles lett på huden og gir fukt i opptil 12 timer*. Innebygd svampapplikator gjør det enkelt og behagelig å påføre. Finnes i flere ulike nyanser. Passer til sensitiv hud. Tilstopper ikke porene. Vegansk formel**.
*Instrumental test, 100 personer
**Ingen ingredienser av animalsk opprinnelse

Mabyelline Lifter Gloss

Liftergloss fra Maybelline New York gir leppene dine et fyldigere utseende. Formelen er beriket med hyaluronsyre for å gi leppene fukt uten å føles klissete. Finnes i mange fine nyanser og er den perfekte glossen for en komplett look.

Ta med ditt kit og bli klar for GLOWTIME! Prøv den enkle 3-stegs GLOW rutinen så er du GOOD TO GLOW på et blunk!

Good to Glow

4 produkter