Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Fri frakt over 249,- og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
ICONIC London Contour Sculpting Palette
373459
373459

Beskrivelse

Denne contour palletten fra ICONIC London vil gjøre deg i stand til å fe en naturlig, løftet, TikTok-verdig definisjon uten noen harde uthulinger eller følelsen av tung sminke. Vær med på de siste trenden og hold konturen frisk. Med tre nyanser for å konturere, definere og bronse og tre nyanser for å skjule, fremheve og lysne, inneholder denne paletten alt du trenger og mer for å skape et flatterende, skulpturert utseende, skreddersydd for deg.¨ Miks og match nyansene for å lage en tilpasset farge som passer til ønsket utseende og hudtone ettersom den endrer seg gjennom sesongene. Den ultrakremaktige formelen blandes uanstrengt for å skape en ny hudfinish for en nydelig definisjon som ser helt naturlig ut. Litt kommer langt med den svært pigmenterte formelen, og med middels dekning kan du bygge opp ønsket intensitet – perfekt hvis du vil ha den "uten sminke"-looken eller "gå ut" full glam! I tillegg har det aldri vært enklere å gjøre seg klar på farten takket være speilet i full størrelse og reisevennlig kompakt kompakt. Hva er ikke å elske?!

Bruk

Velg en dypere nyanse for å skape en myk definisjon der skyggene faller naturlig i ansiktet ditt – for eksempel under kinnbeina og langs kjevelinjen! Påfør også en fyldig farge rundt kantene av ansiktet for flatterende varme og en naturlig solkysset look. MUA-tips: Ikke dra skygger for langt ned på kinnet – dette kan føles litt tungt! Hold kinnkonturen høj og jobb oppover og utover, mot tinningen. Velg en lysende, lysere nyanse og påfør under øynene, over pannen og på kinnene. Hold denne lysere tonen mest fokusert på midten av ansiktet ditt – stort sett hvor som helst du ønsker å skape en perfeksjonert, lys og flatterende finish. Avslutt med den letteste highlighter-nyansen for å velge ut de høyeste punktene i beinstrukturen din – neseryggen, det høyeste punktet på kinnbeina og midten av haken.

Ingredienser

PARAFFINUM LIQUIDUM, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, OCTYLDODECANOL, SYNTHETIC BEESWAX, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CERA MICROCRISTALLINA, MICA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SILICA, PARAFFIN, SORBITAN STEARATE, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, TALC, TOCOPHEROL. MAY CONTAIN (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.
Anmeldelser ()

Legg i favoritter

ICONIC London Contour Sculpting Palette

ICONIC London
525 NOK

Overvåke

Reserver vare i butikk/Se hvilke butikker som har varen på lager her.

Omtaler

Anbefalinger