Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Hugo Boss The Scent for Her Elixir Parfum Intense 30ml
231215011
231215011

Beskrivelse

Vekk sansene med den forlokkende BOSS The Scent Elixir Parfum Intense for Her, en rik, svært konsentrert tolkning av den originale BOSS The Scent for Her-duften. Denne rav- og treaktige eliksiren fengsler øyeblikkelig, og åpner med en frisk oppblomstring av rosa pepper, sammen med brennende fasetter som forsterker duftens sjarm. I hjertet av denne duften for kvinner, lokker blomsternoter av Atropa Belladonna med en følelse av mystikk og spenning, og etterlater et berusende spor. Drydown utløser komposisjonens rike ravaktige noter, som fremkaller en følelse av liv, varme og sensualitet etter mørkets frembrudd. Den ikoniske BOSS The Scent-flasken er kledd i det samme dyprøde lakkerte glasset som sitt maskuline motstykke, og reflekterer den forførende intensiteten til den hypnotiske duften inni flasken. Flasken er toppet med en varm-gull kork med en luksuriøs glanset finish, som gjenspeiler den skinnende metalliske betoningen på den ytre emballasjen.

Bruk

Spray BOSS The Scent ELIXIR Parfum Intense for Her på pulspunkter rundt i kroppen for å øke levetiden til denne parfymen for kvinner som varer hele dagen.

Ingredienser

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Farnesol, Geraniol, Citronellol, Eugenol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Ext. Violet 2 (CI 60730).
Anmeldelser ()

Hugo Boss The Scent for Her Elixir Parfum Intense 30ml

Hugo Boss

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger