Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Hugo Boss The Scent Elixir Parfum Intense 100ml
231215008
231215008

Beskrivelse

Vekk sansene med den forlokkende BOSS The Scent Elixir Parfum Intense for Him, en rik, svært konsentrert tolkning av den originale BOSS The Scent for Him-duften. Denne rav- og læraktige eliksiren åpner med en eksplosjon av rød chillipepper, som fremkaller en kompleks, krydret duft full av karisma. I hjertet av denne duften for menn, en livlig Lavandin absolute – hentet fra Provence – fengsler øyeblikkelig med sin livlige energi. Denne sofistikerte duftsammensetningen er beriket med en myk, treaktig base av rik kaledonsk sandeltre. Den ikoniske BOSS The Scent-flasken er kledd i det samme dyprøde lakkerte glasset som sin feminine motstykke, og reflekterer intensiteten til den forførende duften inni flasken. Flasken er toppet med en varm gullkork med en luksuriøs satengfinish, som gjenspeiler den skinnende metalliske betoningen på den ytre emballasjen.

Bruk

Spray BOSS The Scent ELIXIR Parfum Intense for Him på pulspunkter rundt på kroppen for å øke levetiden til denne herreduften som varer hele dagen.

Ingredienser

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Limonene, Linalool, Coumarin, Hydroxycitronellal, Citronellol, Cinnamal, Eugenol, Citral, Geraniol, Isoeugenol, Methyl 2-Octynoate, Ext. Violet 2 (CI 60730).
Anmeldelser ()

Hugo Boss The Scent Elixir Parfum Intense 100ml

Hugo Boss

Få igjen på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger