Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense Edp 30ml
375735
375735

Beskrivelse

Ordet nomade fører tankene til en fortryllende reise inn i det ukjente, og til mulighetene for å oppdage nytt liv andre steder. Og for nomadekvinnen er hver ny reise et unikt eventyr. Chloé presenterer Nomade Jasmin Naturel Intense, en eau de parfum med hundre prosent naturlige ingredienser som er skapt som en hyllest til det vakre i verden. Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense er en feminin og uimotståelig eau de parfum intense som er bygd opp rundt utsøkte noter av solkysset sjasmin – en duft som varer lenge. En spennende duftreise som får deg til å tenke på et storslått ørkenlandskap med fjell i horisonten. Til denne feminine eau de parfum valgte parfymør Caroline Dumur egyptisk sjasmin, som håndplukkes ved soloppgang og kjøpes inn fra etisk forsvarlige kilder. Når natten faller på, blander sjasminens duft seg med søte noter av dadler og pærer og skaper en besnærende fylde og kompleksitet. Duftens raffinerte sensualitet fremheves med forlokkende noter av vanilje og kremaktig sandeltre. Et streif av patsjuli setter prikken over i-en og gir Chloé-duften en strålende eleganse som passer perfekt til alle anledninger. Nomade Jasmin Naturel Intense Eau de Parfum Intense inneholder ingen kunstige fargestoffer. Parfymen er vegansk og inneholder hundre prosent naturlige duftingredienser. Den symbolske Nomade-flakongen har farger som er inspirert av naturen. Et brunt, flettet bånd pryder flakongens hals og fører tankene til båndene vi knytter når vi er ute på reise. Dette symbolske motivet er også inngravert i glasset på Chloé Nomade-flakongen. For å redusere miljøavtrykket er det benyttet gjenbruksmaterialer til dette nye designet – 15 prosent i flakongen og 40 prosent i esken.

Bruk

Spray parfymen på håndledd og hals. Ikke gni, men la den lufttørke. Spray den gjerne på huden og klærne om morgenen. Oppbevar flakongen tørt, mørkt og kjølig.

Ingredienser

ALCOHOL DENAT., AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN, EUGENOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE.
Anmeldelser ()

Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense Edp 30ml

Chloé

Få igjen på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger