Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt og lynrask levering
Fri frakt og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Lee Stafford Styling Hold Tight Hairspray - 250ml - 250ml
30759
30759

Beskrivelse

Som en fryseramme for håret ditt, låser vår intensive Lee Stafford Hold Tight Hairspray stilen din – umiddelbart. Hårspray kan være stiv, klissete og sprø, men ikke vår. Den etterlater håret skinnende og silkemykt, men med maksimal hold. Vi lanserte Lee Stafford Hold Tight Hairspray for første gang i 2001, og den er fortsatt en fast favoritt på Lee Stafford HQ. Lee er overbevist om at det er et must-have i ethvert hårsett for å holde alt utseendet ditt på plass. Du kan dugge det over rett hår for å holde det på det rette og smale, eller sprøyte det over krøllene for å låse dem på plass uten rester. I tillegg kan du gjøre det for å holde den øverste knuten der den skal være - fordi vi alle vet hvor lang tid det tar å få den perfekte toppknuten. Denne mektige hårsprayen hjelper til med å legge kanter samtidig som den holder form og tekstur, uansett vær. Denne hårsprayhelten er en del av Lee Stafford Original Pink Styling Collection, som består av produkter som gjør AKKURAT det de sier på flasken eller boksen. Vi fjerner gjetningene, slik at du kan lage håret du faktisk ønsker. Ingen oppstyr, ingen gimmicker, bare problemløsende kraftprodukter som hjelper deg å få håret ditt på din måte.

Bruk

Trinn 1: Rist godt før bruk, Trinn 2: Hold sprayen ca. 15 cm unna hodet, og spray deretter på stylet hår. Trinn 3: Når du er klar for en restyle, børst den ut og start på nytt. Trinn 4: Fullført utseende

Ingredienser

"Alcohol Denat., Butane, Propane, Isobutane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl, Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Panthenol, Benzophenone-4, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Limonene.
Anmeldelser()

Legg i favoritter

Lee Stafford Styling Hold Tight Hairspray - 250ml - 250ml

Lee Stafford
119 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger