Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Kun på nett
Grow Perfect™ Thickening Spray - 150ml
230607009
230607009

Beskrivelse

En sunn hodebunn er alfa og omega for sunt og sterkt hår! Derfor har vi utviklet denne leave-in hodebunnskur, for å skape de beste forholdene for en balansert hodebunn. Grow Perfect™ Thickening Spray gir øyeblikkelig fuktighet og pleie for en tørr hodebunn, og virker lindrende på kløe og ubehag. De aktive ingrediensene inkluderer beroligende, botaniske ingredienser fra bl.a. økologisk rosmarin, mynte og havre, samt RootBioTec™, som er et kraftig rotekstrakt som har vist seg å redusere hårtap ved å hemme dannelsen av DHT i hårsekkene. I kliniske studier har RootBioTec™ vært i stand til å redusere hårtap med 31% etter to måneders påføring. I tillegg gir Grow Perfect™ Thickening Spray et lett volum i håret for flatt og livløst hår. Alt dette med 99,6% naturlige ingredienser! Den er helt uten parabener, silikon og sulfater. Først og fremst er det en pleiende og beroligende behandling for hodebunnen, som lindrer kløe og ubehag ved hjelp av glyserin og beroligende ingredienser fra økologisk havrekjerner, aloe vera, olivenbladekstrakt, peppermynteolje og tyttebærekstrakt. Flavonoider fra basilikum, rosmarin og mynteblader, samt mikroproteiner fra Protectagen™ forbedrer sirkulasjonen til hårsekkene, og hjelper til med å tilføre næringsstoffer der de trengs mest. I tillegg fungerer RootBioTec™ som en naturlig DHT blokker som reduserer hårtap ved å hemme 5α-reduktase II-aktivitet og ved å stimulere de dermale papillacellene i hårsekkene. Økologisk peppermynteolje og rosmarinolje stimulerer blodsirkulasjonen og gjør det derfor lettere for aktive ingredienser å nå hårsekkene, slik at de får optimal nytte. Grow Perfect™ Thickening Spray gir i tillegg øyeblikkelig volum i håret ved røttene dine. Tenk på den som en volumspray som pleier hodebunnen din.

Bruk

Rist godt før bruk. Spray 5-10 ganger direkte på ren hodebunn etter vask, i håndkletørt hår. Masser forsiktig med fingertuppene i hodebunnen for å fordele volumsprayen jevnt i hodebunnen og style deretter håret som vanlig. Vi anbefaler å bruke volumsprayen med naturlig DHT blokker 1-3 ganger i uken for å opprettholde en hodebunn i optimal balanse eller når du trenger ekstra volum i håret.

Fordeler

Leave-in spray, forsterket med RootBioTec™ som arbeider for å øke tettheten til håret.

Ingredienser

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Xanthan Gum, Propanediol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Gluconate, Alcohol, Citric Acid, Hydrolyzed Rice Protein, Avena Sativa Kernel Extract*, Mentha Viridis Leaf Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Olea Europaea Leaf Extract*, Ocimum Basilicum Hairy Root Culture Extract, Sorbic Acid, Parfum (naturally derived from 100% organic rosemary leaf oil). *Ingredienser fra økologisk jordbruk. 99,6% av de totale ingrediensene er av naturlig opprinnelse. 20,2% av de totale ingrediensene er fra økologisk jordbruk.
Anmeldelser ()

Grow Perfect™ Thickening Spray - 150ml

Hairlust

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger