home Meny close
menu Meny
219,-
219,-

Handle i nettbutikken?

11-49 på lager i nettbutikk

219,-

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+22 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Baby Foot fotpeeling er det nyeste innen fotpleie for hjemmebruk. Baby Foot fotpeeling fjerner tørr og hard hud fra foten ved hjelp av helt naturlige stoffer. Ved bruk av Baby Foot vil du oppleve at det ytterste hudlaget på foten forsvinner. I tillegg til å fjerne den overflødige huden etterlater den huden på føttene myk og full av fuktighet. Baby Foot er kanskje den enkleste måten å få velstelte føtter på. Baby Foot fotpeeling fjerner døde hudceller på føttene, slik at tørr og hard hud på føtter og hæler forsvinner. Hovedingrediensen i Baby Foot er ulike fruktsyrer som trenger inn og fjerner døde hudceller. For silkemyke føtter på en enkel og effektiv måte. Baby Foot er faktisk det mest solgte produktet innen fotpleie i Japan.

Hvordan brukes Baby Foot fotpleiebehandling?

Baby Foot er fotpleie til hjemmebruk, og består av to sokker med pleiende gele inni. Sokkene beholdes på i 1 time, og deretter vaskes geleen bort. Etter ca. 5-7 dager vil det ytterste hudlaget løsne og føttene begynner å flasse. Det kan ta opptil to uker før flassingen stopper, men dette vil variere fra person til person. Når fotbehandlingen er over, vil ded døde hudlaget være borte og du får silkemyke føtter. Det anbefales å bruke Baby Foot fotkrem med sheasmør etter fotbehandlingen er ferdig, slik at resultatet blir optimalt.

Anbefales ikke for gravide eller diabetikere.

Innhold: 2 sokker

Varekode: 63109

Fri frakt!*

*Fri frakt over 199,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Flasset av masse død hud etter 10 dager.

Beste produktet jeg har prøvd!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 22.11.2018 av Aili

Fungerer utmerket

Et av mine favoritt produkter. Tar bort tørr hud under føttene, og fungere som den skal. Begynte og flasse av etter 3 dager og innen 7 dager var all tørr hud borte.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 30.08.2018 av Irene

Store forventninger, stor skuffelse

Fulgte instruksene på pakken til punkt og prikke, men etter 7 dager er huden om mulig enda tørrere særlig på hælen, men flasser ikke i det hele tatt. Null effekt på meg. Sløseri med penger.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 19.07.2018 av Elin

Sykt bra

Brukte det en torsdag kveld, mandag begynte moroa
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.06.2018 av Cecilie

Funket flott

Gikk ca 5 dager så startet flassing på hele fotflatene! Kunne bare skrelle av huden:) Holdt på i i noen dager og nå er føttene myke og fine:)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 16.05.2018 av Vigdis

Funket dårlig

Svarte ikke til forventningene. Det hsr nå gått 10 dager siden jeg tok behandlingen. Flassa litt på dag 3-5, men så stoppa det. Flassa ikke der det virkelig trengtes. Mesteparten er igjen.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 04.04.2018 av Hanne Sofie

God informasjon fra ansatte, tok de hardeste huddelene

Jeg prøvde dette for første gang for noen år siden av ren nysgjerrighet, men det gav ikke noe virkning (hadde egnetlig babyføtter fra før av). Etter jeg bodde 1/2 år i Bulgaria og gikk i sandaler og barfødt så utviklet jeg en veldig tørr og grov hud under føttene. Jeg var lat og orket ikke å gjøre noe med føttene mine før nå.

Da jeg kjøpte masken fikk jeg all informasjonen jeg trengte om allargi og at noen kunne få utslett. Fikk også infomrasjon om at hvis ikke masken fungerte, måtte jeg ta en ny kur om 2 uker og hvis ikke alt gikk bort burde jeg ta en ny en om ca en mnd.

Jeg tok masken for 3 uker siden, og den startet å fungere etter ca. en uke. Jeg flasset kraftig i 4-5 dager, men satt en del i badekar og jeg tror det reduserte flassingen en del. Gikk jeg i badekaret en dag så flasset jeg ikke resten av dagen.

Da jeg var ferdig hadde jeg babyføtter og det fjernet de kraftigste og tørreste delene, noe som jeg ikke hadde regnet med at den klarte å ta.

3 uker etter føler jeg at føttene mine begynner å bli litt tørre igjen, noe som ikke kommer som et sjokk fordi babyføtter varer ikke evig. Så nå ser jeg frem til å smøre føttene mine gjevnlig for å beholde den fine og ta en ny maske ved behov om 3-12 mnds tid.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 03.04.2018 av Heidi

Heftig utslett, hoven stiv hud

Tok på sokkene tirsdag kveld, på natta våknet jeg av intens kløe på oversiden og mellom tærne på den ene foten. Hele onsdagen har det vært vondt og en slags brennende følelse i foten, huden helt hard som plast med ruglete blemmeutslett, rød som en hummer, klør jeg på det, blir det sykt vondt og sårt. Har kun denne reaksjonen på oversida og undersiden på ene halvpart av venstre fot, og ligger nå søvnløs natt til torsdag pga dette... mest bekymret for at jeg først nå leser at man ikke skal bruke dette når man ammer, noe jeg gjør...
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 29.03.2018 av Mali

Helt topp produkt, anbefales!

Helt topp produkt! Jeg tilbringer mye tid på beina, og får tykk og hard hud på områder under foten. Bruker Babyfoot jevnlig (omtrent hver 3 måned), med godt resultat hver gang. Flassingen starter etter noen dager, og varer en ukes tid på meg. Resultatet er myke og gode føtter, og en fantastiske følelse av renhet! Anbefales.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 11.03.2018 av Merete

Super!

Helt fantastisk! Enkelt og bruke og får ferdig resultat etter et par uker. Myke føtter og resultatet varer utrolig lenge. Anbefales virkelig, men bør bruke sokker i perioden det flasser mest.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 17.01.2018 av Eileen

Perfekt

Fantastisk resultat, og sjukt gøy å pelle etter at den har begynt å virke.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.09.2017 av Nina

Dyrt og dårlig

Kjøpte disse noen uke før jeg skulle på feire og tenkte at dette gav beina en fin behandling og frisk glød. Ventet derimot noen uker før jeg gav en omtale for velværsfølelsen varte være en halv dag. Etter 3-4dager var huden på beina tilbake til slik den var før behandlingen og jeg har overhodet ikke mye død og hard hud da jeg jevnlig bruker peeling og lavasteinskrubb. Ville heller spart disse 220kr og investert i en skikkelig fotpleie hos hudpleiespesialist. Dyrt og dårlig resultat i lengden.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 20.08.2017 av Anne

Funker kjempe bra og gjør det den lover. Jeg hadde harde og sprukne hæler og de ble veldig myke og fine.

Helt fantastisk! Kan anbefales!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 25.07.2017 av Monica

Dårlig

For meg funket det overhodet ikke .
Ingen forandring på min fot etter bruk, så all fantastisk omtale av dette produkt er vel å overdrive.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 13.05.2017 av Irene

Fantastisk!!!

Brukte produktet på en onsdag- satt i badstu fre/lør - prosessen startet - søndag var det riktig ille - begynte å flasse skikkelig - tok fotbad og litt rens da- mye gikk av i vannet men det fortsatte å flasse , det som er Amazing at jeg hadde ekstrem hardhud og her sitter jeg nå med rene, myke føtter. Prosessen er ferdig og jeg må bare si det er heeeelt amazing. Anbefaler på det sterkezte.. et tips: bruk sokker ovenpå når du bruker gel sokker gjerne masser litt på føttene.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 17.04.2017 av Maria

super fornøyd!

Slitt en del med tørr hud under foten så tenkte jeg skulle prøve dette før sommeren. Begynte å flasse etter 5-6 dager og varte ganske lenge. Resultatet er super bra, men anbefaler ikke å ta den mitt under sommeren men før da man flasser en del.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 23.03.2017 av malin kathinka

Fantastisk!

Det tok litt tid, men jeg fikk gode resultater. Føttene mine var virkelig grov og nå er de tilbake til det normale. Jeg anbefaler det.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 21.12.2016 av Monica

X

Begynte å flasse av etter ca 4-5 dager, stoppet ikke å flasse før etter nesten to uker. Mykere og mindre hard hud nå enn hva det var før jeg brukte dette produktet, men "babyfoot" er vel å overdrive..
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 15.12.2016 av Lene

Babyfoot

Etter 4 dager fikk jeg utslett på overside av foten. Masse humpete prikker som klødde. Så at en skal teste om en ikke tåler det 24timer før fungerer iallfall ikke. Googlet litt på baby foot og reaksjoner og det er visst mange som har fått slike utslett. Bør heller ikke brukes av ammende leste jeg også da, noe det ikke står advarsel om på pakken (kun anbefales ikke til gravide) burde stått på pakken og ikke gjemt under ofte stilte spørsmål på hjemmesiden deres. Håper virkelig det kun er meg det går utover siden di begrunner med at huden er mer sensitiv da. Resultatet kan jeg ikke enda uttale meg om siden det ikke har skjedd noe enda bortsett fra ett flott utslett.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 06.12.2016 av TK

lite resultat

brukte disse på nyvaskede føtter for 2 uker siden. det har ikke skjedd noe som helst.... hvis jeg kikket veldig nøye var det bittelittegranne tørr hud/flass på utsiden av høyrefoten etter noen dager
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 20.07.2016 av Tåve

Veldig effektiv!

Denne funker helt supert, får veldig glatte og myke føtter etterpå. Men vær forsiktig hvis du har sensitiv hud, det kan bli sårt!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 13.07.2016 av Stine

Helt utrolig!

Har slitt med hard hud og sprukne hæler lenge. Dette var bare helt utrolig. Lenge siden jeg har hatt "baby feet"
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 28.06.2016 av Ann-Siri

fortsatt myke føtter

Prøvde denne våren 2014. Har ikke gjort noe med føttene siden da, og de er fortsatt skikkelig myke.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar_border
Omtalt 14.03.2016 av anne

Dette virker!

Perfekt forstell for lathanser. Alt ordner seg selv. :-)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 18.02.2016 av Bente

overraskende bra

Knall produkt! Enkelt og bruke. Og man ser / merker resultater.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 25.01.2016 av Mina

Navnet sier det meste

Bruker denne hver andre-tredje måned. Lett å bruke, funker fantastisk. å føttene blir super fine etterpå..Anbefales!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 18.11.2015 av Beth jensen

Skriv din egen omtale

Du omtaler: BABY FOOT FOTPEELING

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.