home Meny close
menu Meny
20%

Før: 118,-

Spesialpris 94,40

Før: 118,-

Spesialpris 94,40

Handle i nettbutikken?

1-10 på lager i nettbutikk

Før: 118,-

Spesialpris 94,40

Eller hent i din butikk

Hente selv i butikk?

Sjekker lagerstatus...

+9 Club Vita poeng. Les mer

Beskrivelse

Andrea Gentle Creme Bleach Face er en skånsom blekekrem for ansiktet. Bleker raskt og effektivt. En enkel, rask og smart måte å skjule mørke hår på.

Pakken innholder:
• Andrea Gentle Creme Bleach Face 42 g
• Gentle Cream Activator 28g
• Spatel og blandekopp
• Instruksjoner

Viktig før bruk: Les pakningsvedlegget nøye. Påfør alltid produktet på et lite område på underarmen før bruk, for å avgjøre om du er allergisk mot noen av ingrediensene. Bruk medfølgende utstyr, ikke bruk applikatorer av metall. Blandingen må brukes øyeblikkelig, kan ikke oppbevares.

Må ikke brukes nær øynene. Må ikke brukes på betent, sprukken eller irritert hud. Ikke bruk produktet etter en varm dusj eller bad, da porene er åpne og huden vil være mer sensitiv. Må ikke brukes i intimområder.

Føles huden varm eller irritert under bruk, fjernes blandingen øyeblikkelig. Vent 24 timer før du forsøker igjen, lag da en mildere blanding med mer kremblekemiddel. Hvis irritasjonene vedvarer, avslutt behandlingen.

Bruk: Ansiktet vaskes forsiktig med såpe og kaldt vann. Bland blekekremen etter anvisning. Dekk området med blekekremen. Ikke gni den inn. Vent 10 min. Vask av et lite område. Hvis du ikke har oppnådd ønsket resultat, legg på mer av blandingen. Vent i ytterligere 5 min. Skyll grundig med kaldt vann. Klapp huden tørr.

Innhold: 56 g

Varekode: 11554

Fri frakt!*

*Fri frakt over 199,-

Lynrask levering

Sendes alltid innen 24 timer

Kun Originalvarer

100% Ekte merkevarer

Klikk & hent

i over 200 butikker

Omtaler fra kunder

Om omtaler

Anbefales!

Fantastisk produkt! Jeg harmørke hår på overleppen, og hadde ikke overlevd uten hårblekemiddelet! Bleker alle hår fullstendig, og varer ca 3 uker. Anbefales!
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 08.07.2018 av Lisa

ikke fornøyd i d hele tatt

kjempe dårlig. hver gang jeg prøver den, så begynner det å klø og svi. jeg har kun prøvd den på kroppen, tenkte at siden den er for ansikt egentlig at den skal være mild, men det er den absolutt ikke.
anbefales IKKE I D HELE TATT.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 12.05.2018 av helen

Ikke særlig fornøyd

Jeg har akkurat testet produktet på armen, og det første jeg merket var at det begynte å klø og stikke litt. Dette gå seg etter noen minutter. Produktet bleket hårene litt, men etterlot også en stor, hvit flekk hvor jeg hadde smurt det på. Flekken ble mindre synlig da jeg vasket produktet av, men har fortsatt en hvit flekk på armen.
 • Totalkarakter
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 20.03.2018 av anonym

Misfornøyd

Har veldig mørke hår på armene så hadde troen på denne her. Lot den sitte på i 5 minutter men måtte vaske det vekk fordi det svei og gjorde så vondt. Etter jeg vaska det av så var området jeg hadde smørt på middelet bleket , og ikke hårene. Så nå hag jeg en stor hvit og rød flekk midt på armen som svir og klør. Anbefales ikke!!!
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 29.05.2017 av Em

Hadde ikke klart meg uten

Endelig slipper jeg å barbere de svarte håra på armene! Denne er perfekt til uønsket kroppshår! Synd man må gjøre det så ofte, kan bli dyrt i lengden! Skulle gjerne hatt en større pakkning:)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 27.08.2016 av Ingvild

Misfornøyd

Dekket ikke mine mørke hår, veldig misfornøyd med dette produktet.
 • Totalkarakter
  starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Omtalt 29.04.2016 av Åse

Veldig fornøyd!

Kamuflerer mørkt uønsket hår i to uker uten noe irritasjon. Har tørr og meget sensitiv hud og jeg er veldig fornøyd! Ellers er det litt teit at pakken er så liten..
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 18.01.2016 av Em

Må-ha produkt

Jeg har sensitiv hud men denne har ikke gitt noe allergisk reaksjon. Den er perfekt, bruker 10 min og uønsket mørke hår blir lyse/blonde som ikke er synlig lenger. Effekten varer i cA 2 uker. Den er helt perfekt. Jeg bruker den på kroppen og anbefales sterk videre.
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 01.10.2015 av Sara

Best løsning

Definitivt den beste løsningen for uønsket hår, dersom man ikke har muligheten til å vokse/shave. Jeg bruker den i magen og hårene forblir blonde i 2uker. Bare dumt at den ikke eksisterer i større forpakning. (Det markedsføres for ansiktshår men fungerer topp til kroppshår også.)
 • Totalkarakter
  starstarstarstarstar
Omtalt 12.08.2015 av Elisa

Skriv din egen omtale

Du omtaler: ANDREA HÅRBLEKING ANSIKT

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Totalkarakter

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.