Klikk og hent på 30 minutter
Lynrask levering
Fri frakt over 249,-
Eksklusive medlemstilbud

WHITE PINE SERIEN

Korres White Pine er en serie som gir huden fylde, spenst og næring samt reduserer dype linjer. White Pine er utviklet spesielt for din hud etter overgangsalder. Serien gir løft, fylde, næring og økt elastisitet, har anti-rynke effekt og jobber aktivt med dype linjer. Serien beskytter mot aldringsflekker og gir deg en jevnere hudtone og glød.

Passer for en moden hud, og kan brukes av alle hudtyper.

Korres White Pine Day Cream
for Very Dry / Dehydrated Skin

NYHET

White Pine serien, som gir en hud som ser og føles ut som før overgangsalderen, introduserer nå en ny, fantastisk, nærende og ikke-fet dagkrem for ekstra tørr og dehydrert hud!

Med et innhold på over 20% naturlige oljer forbedrer den hudens naturlige fettlag og beskyttelse etter aldring, reduserer utseendet til selv de dypeste rynker, og gir næring til huden for en jevn, behagelig og strålende hudtone.

Korres White Pine Day Cream

White Pine Day Cream er en avansert ikke-fet dagkrem som gir huden komfort, fylde, økt elastisitet samt reduserer utseendet til selv de dypeste rynker. Resultatet er en jevn, behagelig og strålende hudtone.

Tekstur: Forfriskende tekstur som samtidig tilbyr mye fuktighet.

Korres White Pine Night Cream

White Pine Night Cream er en rik nattkrem som gir huden fylde og næring samt reduserer utseendet på selv de dypeste linjer. Resulatet er en jevn, behagelig og strålende hudtone.

Tekstur: rik, ikke-fet nattkrem

White Pine Concentrate Serum

White Pine Concentrate Serum er et fløyelsmykt konsentrat forsterket med liljeekstrakt. Serumet reduserer aldringsflekker og gir huden fylde og nytt liv etter overgangsalderen. Reduserer utseendet på selv de dypeste linjer. Resultatet er en jevn, behagelig og strålende hudtone.

Tekstur: Fløyelsaktig krem-gelé som smelter inn i huden- og absorberes med en flott og lett finish.

White Pine

5 produkter