Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Snake Serum O2 - 30ml
030323077
030323077

Beskrivelse

Få en øyeblikkelig boost til hudens utstråling, glød og spenstighet med dette oksygen-serumet som inneholder oppstrammende og revitaliserende komplekser. Snake Serum O2 er en hurtigvirkende transportør av oksygen, som hjelper til med å gjenskape utseendet av en ungdommelig, sunn og strålende hud. Dette oksygenberikende hydragelserumet bidrar til å stimulere huden med et system som tilfører oksygen, samtidig som den nyskapende syn®-ake tripeptid-teknologien arbeider for å stramme og fylle ut og gi en jevn og glatt hud. Advarsel: Skal ikke brukes på irritert hud, ikke fortsett bruk dersom irritasjoner oppstår. Unngå kontakt med øynene. Ved kontakt med øynene, skyll grundig med lunkent vann.

Bruk

Masser forsiktig inn i renset ansikt og hals, vær spesielt nøye med områder med mimikklinjer, og la trekke godt inn. Påfør to ganger daglig for best resultat. Kan også brukes som del av din hudpleierutine. Oppbevar på en tørr plass ved romtemperatur (<25 ºC)

Fordeler

• syn®-ake tripeptid fungerer ved at det etterligner ormegiftens strammende effekt for å jevne ut huden • oksygentransportør hjelper med å tilføre oksygen, som er kjent for å fornye og stimulere huden • hyaluronsyre bidrar til å bevare hudens fuktighet for en plumpende effekt • gransil jevner ut urenheter og gir en feilfri, jevn hudtone

Ingredienser

Aqua (Water), Perfluorohexane, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Perfluoroperhydrophenanthrene, Perfluorodecalin, Polysilicone-11, Dimethicone, Alcohol, Phospholipids, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Perfluorodimethylcyclohexane, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Limonene, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Linalool, Triethanolamine, Geraniol, Citronellol.
Anmeldelser ()

Snake Serum O2 - 30ml

Rodial

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger