Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Pink Diamond Retinol Resurfacing Pads
030323073
030323073

Beskrivelse

Gjenoppbygger, plumper og jevner ut huden, samtidig som du reduserer synligheten av fine linjer, rynker og pigmentering. Disse padsene er beriket med retinol, kjent for sin evne til å øke hudens elastisitet. De inneholder også hyaluronsyre, diamantpulver og niacinamid, som bidrar til å fylle og lysne opp huden samtidig som de gir ekstra støtte for hudens naturlige barriere. Rodial Retinol Resurfacing Pads er egnet for normal til kombinert hud. Brukes daglig som en del av en hudpleierutine om natten for å oppnå de beste resultatene. Advarsel: Unngå kontakt med øynene. Ved kontakt med øynene, skyll grundig med lunkent vann. Brukes bare om kvelden. Test på et lite område av huden før bruk. Skal ikke brukes på irritert hud, ikke fortsett bruk dersom irritasjoner oppstår. Unngå overdreven soleksponering. Bruk solbeskyttelse når produktet benyttes. Skal ikke brukes under graviditet. Produktet kan bli misfarget med tiden, dette påvirker ikke produktets kvalitet og effektivitet.

Bruk

Bruk om kvelden hver dag. Stryk en pad over hele ansiktet.

Fordeler

• retinol er kjent for å bidra til å bevare hudens elastisitet • hyaluronsyre bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker, bevarer hudens fuktighet og skaper en plumpeeffekt • diamantpulver glatter ut ujevnheter, og beriker huden med en løft-fra-innsiden-glød • niacinamid er kjent for å bidra til å styrke hudens barriere • passer for normal til kombinert hud

Ingredienser

Aqua (Water), Polysorbate 20, Glycerin, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Disodium EDTA, Niacinamide, Panthenol, Sodium Sulfite, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Lecithin, Retinol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Citronellol, Alpha-isomethyl Ionone, Limonene, Ethylhexylglycerin, BHT, BHA.
Anmeldelser ()

Pink Diamond Retinol Resurfacing Pads

Rodial

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger