Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Hyaluronic Acid Serum 30ml
042123007
042123007

Beskrivelse

Dette produktet vi vil anbefale til alle. Hyaluronsyre er en kraftig fuktighetsbindende superingrediens som er i stand til å holde 1000 ganger vekten i vann. Denne fuktighetsmagneten finnes naturlig i huden, og hjelper cellene dine å holde på så mye fuktighet som mulig. Resultatet? Dette superserumet arbeider på tvers av flere lag av huden og hydrerer huden din, hjelper den til å se fyldig og glatt ut, samtidig som den reduserer forekomsten av fine linjer. Å sikre at huden din er hydrert er avgjørende for at den skal se sunn ut, noe som gjør hyaluronsyre til et must. Vi foreslår å bruke hyaluronsyre som et første trinn etter rensing for å hjelpe til med å trekke fuktighet inn i huden og hjelpe til med absorpsjon av andre produkter som brukes i de neste trinnene i pleieprogrammet ditt.

Bruk

Vi anbefaler alltid en patch-test før bruk første gang. Brukes morgen og kveld. Påfør en mengde på størrelse med ert på rengjort ansikt og hals. Dette serumet legges alltid før du eventuelt benytter andre serum og kremer.

Fordeler

Ansiktsserum med fuktighetsbindende Hyaluronsyre. Denne fuktighetsmagneten finnes naturlig i huden, og hjelper cellene å holde på så mye fuktighet som mulig.

Ingredienser

Water (Aqua /Eau), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Betaine, Panthenol, Phenoxyethanol, Polyquaternium-37, Citronellyl Methylcrotonate, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate.
Anmeldelser ()

Hyaluronic Acid Serum 30ml

The Inkey List

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger