Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt og lynrask levering
Fri frakt og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Collagen Peptide Serum 30ml
042123018
042123018

Beskrivelse

Et serum som jobber for å få huden til å virke fyldigere og fastere, samt redusere forekomsten av fine linjer og rynker. Ved å bruke Matrixyl 3000™-peptidet, etterligner dette utjevnende og fuktighetsgivende serumet effekten av det som det naturlige kollagen vil gjøre med huden din. Det hjelper huden til å se fyldigere og fastere ut. Syn-Tacks™ Dual Peptide gir også en ekstra boost og kan bidra til å redusere forekomsten av fine linjer og rynker.

Bruk

Vi anbefaler alltid en patch-test før bruk første gang. Brukes morgen og kveld. Påfør en mengde på størrelse med ert på rengjort ansikt og hals. Kan legges lagvis med andre serum i valgfri rekkefølge.

Fordeler

Ansiktsserum som jobber for å få huden til å virke fyldigere og fastere, samt redusere forekomsten av fine linjer og rynker.

Ingredienser

Water (Aqua / Eau), Glycerin, Butylene Glycol, Propanediol, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Phytate, Citric Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Carbomer, Hyaluronic Acid, Sodium Lactate, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminohydroxybutyrate, Polysorbate 20, Polysorbate 60, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1.
Anmeldelser()

Legg i favoritter

Collagen Peptide Serum 30ml

The Inkey List
156 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger