Eksklusive medlemstilbud
Eksklusive medlemstilbud
Fri frakt og lynrask levering
Fri frakt og lynrask levering
Enkel betaling
Enkel betaling
Klikk & hent på 30 minutter*
Klikk & hent på 30 minutter*
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
COSRX The Retinol 0.5 Oil
376280
376280

Beskrivelse

COSRX The Retinol 0.5 Oil, er et retinolserum med høykonsentrert 0.5% retinol. Det jobber aktivt med å redusere rynker, fine linjer og slapp hud. Samtidig vil det også motvirke kviser og urenheter og gi en forbedret hudtekstur med en glattere og jevnere finish. Noe den også inneholder mye av er fuktighetsgivende squalane som hjelper til med å holde på hudens fuktighet og beskytte den mot ytre stressfaktorer, perfekt kombinasjon sammen med retinol! Passer aller best til fet, normal, moden og kombinasjonshud. Oppbevares i kjøleskapet etter åpning.

Bruk

Påføres kun på kveldstid på renset og tørr hud. Når du begynner å bruke produkter som inneholder retinol er det helt normalt at huden kan oppleves tørr og sensitiv. Noe rødhet og flassing er normalt i denne perioden. Fordi retinol gjør huden sensitiv anbefaler vi at du gradvis bygger opp din toleranse. Start med 1 kveld i uken. Dersom alt går bra, kan du gradvis øke mengde og frekvens. Dersom du opplever at huden reagerer kan det være lurt å gi huden pause eller trappe ned bruken i en periode. Inkluder gjerne en beskyttende og beroligende dag- og nattkrem i din rutine når du bruker retinol. Retinol gjør huden svært sensitiv for sol og skal derfor kun brukes på kveldstid. Det er også svært viktig å alltid bruke høy spf (minst spf 30, helst spf 50) på dagtid og opptil 7 dager etter påføring. Retinol bør ikke kombineres i samme kveldsrutine som andre sterke syrer som AHA, BHA eller høykonsentrert C-vitamin. Milde syrer og C-vitamin kan imidlertid brukes om morgen når du bruker retinol på kveldstid. OBS: Har du økt risiko for redusert beintetthet, osteoporose eller beinbrudd og har passert overgangsalder er det anbefalt at man ikke bruker retinoider over 0,3% . Dersom du er gravide og/eller ammende frarådes bruk av retinol.

Fordeler

Fri for sulfater, alkoholer, silikoner, mineralolje og kunstig parfyme

Ingredienser

Squalane, Glycine Soja (Soybean) Oil, Di-C12-13 Alkyl Malate, Retinol(0.5%), Caprylic/Capric Triglyceride, BHT, Tocotrienols, Tocopherol, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Hydroxymethoxyphenyl Decanone
Anmeldelser()

Legg i favoritter

COSRX The Retinol 0.5 Oil

COSRX
359 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger