for a million
kinds of beautiful
Meny
maskeraide

MASKERAIDE DETOX DIVA

59,-

Lagerstatus: Utsolgt i nettbutikken

Ønsker du å bli varslet når varen er tilbake på lager i nettbutikken? Skriv inn ditt mobiltelefonnummer for å motta en gratis SMS

Lagre
Kampanjen gjelder til og med søndag 12. april 2020

Sjekker lagerstatus...

Beskrivelse

Glem kraftige skrubber og uttørrende leirmasker! MaskerAide Detox Diva med naturlig Geraniumsolje, Sjøalger og ekstrakt fra grønn te virker poresammentrekkende, absorberer overflødig talg og beskytter huden mot forurensning og frie radikaler uten å strippe huden for dens naturlige oljer. Kinesisk plomme, Jordbær og Sitronekstrakt vil eksfoliere huden mildt og fjern tørre, døde hudceller slik at huden blir klarere og mer glødende, mens Arganolje og Honning sørger for at huden holder seg fresh og fuktet.

Dukmaskene fra MaskerAide passer inn i en hver situasjon hvor huden trenger litt ekstra hjelp. Dukmaske er en spesiell type maske som er laget av tynne stykker fibre som blir designet slik at de passer ansiktskonturen. Fibermaskene blir så vætet med høykonsentrert serum som består av bla. Arganolje, vitaminer og andre ingredienser som huden elsker.

Funksjonelt design: I motsetning til gele, krem og leirmasker er dukmasker mer praktiske og det er mindre bakterier og søl involvert. De er superenkle å bruke og enkle å ta med på reise.

Effektiv: Maskene fra MaskerAide sørger for å blokkere luft fra huden, noe som øker hudtemperaturen og hjelper med å åpne porene slik at huden blir mer mottakelig for ingrediensene.
Varm hud absorberer bedre enn kald hud. I tillegg er maskene vætet med serum tilsvarende flere påføringer med produkter i én og samme maske.

Antibakteriell: MaskerAide er fremstilt av miljøvennlig og antibakterielt fiber som sørger for at bakterier holder seg bort selv om produktet er fuktig.

Passer sensitiv hud: De myke fibrene i masken er behagelig mot huden og de skånsomme,
men effektive ingredienser gjør maskene milde mot sart hud.

Dyptgående fuktighet: Den intense fuktighetsgivende effekten fra maskene sørger for
at huden får tilført rikelig med fukt, som igjen sørger for å forbedre tegn på dehydrering, tørrhet og aldring. Resultatet blir en hud som er fuktet, myk og gløder.

• 100% biologisk nedbrytbar
• 100% resirkulerbar forpakning
• Ikke dyretestet
• Miljøvennlig produksjon

MaskerAide inneholder ikke:
• Parabener
• Skadelig farger og bleking
• Mineralolje
• Kunstige parfymer
• Benzophenone
• Glycerin

Hvordan bruker jeg MaskerAide ansiktsmaske?

1. Rens ansiktet
2. Åpne pakken, brett ut masken og påfør den slik at den passer over øyne, nese og munn. Smør inn overflødig serum på hals og bryst.
3. Slapp av i 10-20 minutter. Fjern masken og klapp inn restene eller skyll det av.
4. Bruk masken en gang i uken, eller hver dag om ønskelig.
Varekode: 14081

Omtaler

Helt fantastisk maske!

  • starstarstarstarstar
Dette er en ekstremt bra ansiktsmaske! Jeg brukte denne i rundt 20 minutter og ansiktet mitt føltes ekstremt mykt og rent etterpå! Jeg har brukt denne masken endel ganger før og akkurat kjøpt et nytt lager med disse maskene, fordi de er såppas bra. Jeg har slitt med uren hud og denne masken gjør underverker. Bestillte for to dager siden så satser på at de kommer snart:)
Anonym 03.05.2018

5 STJERNER

  • starstarstarstarstar
Sykt bra ansiktsmaske! Hadde den på i 30 minutter og det føltes ut som jeg hadde fått et helt nytt ansikt etter jeg tok den av! Huden min ble veldig myk og ren etterpå! Vil virkelig anbefale denne til alle andre! :)
Cecilie 11.06.2016

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.