Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Retinol Serum 30ml
042123015
042123015

Beskrivelse

Dette antiageserumet er avledet fra vitamin A, og har derfor en mer langsom frigjøring, som jobber måltettet med å redusere fine linjer og rynker, med mindre risiko for irritasjon. Den er ideell for normal, fet, tørr eller kombinert hud. Den gir en generelle klarere, lysere og jevnere hudtone. En perfekt introduksjon til bruk av slow release Retinol Serum for de som begynner å se aldringstegn. Bak kulissene, knyttet til våre bærekraftsmål, har vi vært opptatt med å forbedre formuleringene våre. Du har kanskje lagt merke til at Retinylacetat nå vises i stedet for Retinol på INCI-listen til vårt Retinol Serum. Dette vil bety at eventuelle anmeldelser lagt ut før juli 2022 kan referere til den tidligere Retinol Serum-formuleringen (som inneholdt en ikke-bærekraftig palmekilde).

Bruk

Vi anbefaler alltid en patch-test før bruk første gang. Brukes kun om kvelden. Påfør en mengde på størrelse med ert på rengjort ansikt og hals. Bruk alltid en krem med SPF påfølgende morgen. Det er viktig å bygge opp toleransen for retinol, derfor anbefaler vi å bruke dette produktet hver 5-7 dag og gradvis øke til 2-3 dager. Hvis irritasjon oppstår, reduser bruken.

Fordeler

Ansiktsserum som bidrar til å dempe synligheten av rynker eller arr som gir inntrykk av ujevn hudtone og tekstur.

Ingredienser

Water (aqua / eau),glycerin,butylene glycol,propanediol,dicaprylyl carbonate,tocopherol,hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer,squalane,polysorbate 60 ,sorbitan isostearate ,phenoxyethanol ,caprylyl glycol,phospholipids,glycine soja (soybean) oil,glycolipids,glycine soja (soybean) sterols,retinyl acetate,dimethicone,leuconostoc/radish root ferment filtrate,hyaluronic acid,dimethyl isosorbide,hydroxypinacolone retinoate,carbomer,glycerin,butylene glycol,carbomer,polysorbate 20 ,palmitoyl tripeptide-1,palmitoyl tetrapeptide-7,sodium lactate,tocopheryl acetate,tetrasodium glutamate diacetate,sodium hydroxide,sodium hydroxide,tetrahexyldecyl ascorbate
Anmeldelser ()

Retinol Serum 30ml

The Inkey List

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger