Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Kun på nett
Niacinamide 10% Serum mot Uren Hud 30ml
370512
370512

Beskrivelse

Blemish Serum med tetreolje, niacinamid og sink pleier og nærer huden. Serumet anbefales spesielt til en hud med kviser, hudormer og andre urenheter, da de 3 aktive ingrediensene tetreolje, sink og niacinamid forbedrer hudens utseende og glatter ut ujevnheter, kviser og hudormer. Ansiktsserumet trekker effektivt ned i hudens porer og reduserer forekomsten av kviser, hudormer og utbrudd. Blemish Serum passer til alle hudtyper – også sensitiv hud – og kan brukes av både kvinner og menn. Vi anbefaler å bruke Blemish Serum sammen med de andre ansiktsproduktene fra Australian Bodycare for å få best mulig effekt.

Bruk

Blemish Serum skal brukes 2 ganger daglig i forbindelse med rens av ansiktet. Fordel et par dråper serum på den rene, tørre huden i ansiktet og på halsen, og masser inn. Etter bruk av serum er det viktig å bruke en fuktgivende ansiktskrem som danner et beskyttende lag på huden. Det er viktig at serum brukes før krem, så den får muligheten til å trekke aktivt ned i huden og virke.

Fordeler

Vegansk Daglig pleie av uren hud Niacinamid 10%, Sink 1% og Tetreolje sikrer pen hud

Ingredienser

Aqua/Water, Niacinamide, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Polysorbate 60, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Zinc PCA, Ethoxydiglycol, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Tocopherol, Limonene, Linalool
Anmeldelser ()

Niacinamide 10% Serum mot Uren Hud 30ml

Australian Bodycare

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger