Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
25%
AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer - 80ml
230605002
230605002

Beskrivelse

COSRX AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer er den perfekte fuktighetskremen for deg med akneutsatt hud. Den inneholder COSRX sitt unike RX-complex som består av: Madecassic acid: beskytter og roer ned huden Asiaticoside: gir en jevnere og finere hudtone Asiatic acid: balanserer huden og styrker hudoverflaten I tillegg inneholder den aloe vera, grønn te og propolisekstrakt som alle har en beroligende effekt på rød og irritert hud. Med en lav prosent AHA- og BHA-syre holder den døde hudceller unna, mens ingredienser som niacinamide og sink sørger for at kvisene reduseres og at kvisearrene falmer raskere. Den er ikke-komedogen, noe som vil si at den ikke tetter porene dine og den inneholder heller ikke aknetriggende ingredienser. Den har en lettvektig konsistens og virker avkjølende på irritert aknehud. Passer til alle hudtyper, særlig fet og kombinasjonshud, og for deg som sliter med kviser og akne. AC Collection er dermatologisk testet på akne-utsatt og hypoallergisk hud.

Bruk

Bruk den som dagkrem eller nattkrem. Masser godt inn og klapp lett på huden til alt absorberes. Husk å bruke solfaktor over den på dagen.

Ingredienser

Propolis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Camellia Sinensis Leaf Water, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cyclomethicone, Cetearyl Olivate, Betaine, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Xanthan gum, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Arginine, Zinc PCA, Betaine Salicylate, Mentha Haplocalix Extract, Menthyl Lactate, Citric Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid
Anmeldelser ()

AC Collection Lightweight Soothing Moisturizer - 80ml

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger