Fri frakt og lynrask hjemlevering
Fri frakt og lynrask hjemlevering
100% ekte merkevarer
100% ekte merkevarer
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Vipps eller kjøp nå og betal senere
Klikk og hent
Klikk og hent
Dear, Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask 90 ml
373256
373256

Beskrivelse

Freshly Juiced Vitamin E Mask er, akkurat som navnet avslører, en ansiktsmaske rik på beskyttende og reparerende E-vitamin. Den kraftfulle antioksidanten har en unik evne til å beskytte hunden fra skadelige frie radikaler og UV-stråler, og forebygger dermed hudaldring. Vitaminet har også en mykgjørende og anti-inflammatorisk egenskap. Masken inneholder også niacinamid, perfekt for en fet hud med store porer, med en balanserende, poresammentrekkende og talgregulerende effekt. Adenosin, en ingrediens som allerede eksisterer i cellene våre, fremmer kollagensyntesen for å styrke huden og behandle fine linjer. Akkurat som E-vitamin har adenosin anti-inflammatoriske og reparerende egenskaper. For best resultat, påfør Vitamin E Mask etter et C-vitaminserum, for å forsterke antioksidanteffekten og resultatet. E-vitamin booster C-vitaminets evne til å jevne ut hudtonen og gi glød, og forhindrer at C-vitaminet oksiderer.

Bruk

Påfør som et fuktighetsgivende produkt etter rens og serum. Multifunksjonelle Freshly Juiced Vitamin E Mask kan brukes både dag og natt: som en tradisjonell ansiktsmaske, som nattmaske i stedet for nattkrem eller som dagkrem under SPF. Kan også blandes med ditt favorittserum, booster eller krem og brukes som en ekstra nærings givende og antioksidantrik dagkrem eller maske. For best effekt - bruk sammen med et C-vitaminserum

Fordeler

Vitamin E-rik ansiktsmaske for alle hudtyper. Gjør huden silkemyk, fuktet og jevn. Balanserer en fet og akne plaget hud. Smelter på huden ved påføring, fra mousselignende krem til rik essence.

Anmeldelser()

Legg i favoritter

Dear, Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask 90 ml

Klairs
399 NOK

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger