Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Red Bean Water Gel
230706037
230706037

Beskrivelse

Introduser Red Bean Water Gel, en kraftig fuktighetskrem utviklet spesielt for personer med oljete hud. Ettersom huden eldes, mister den fuktighet og olje, noe som kan føre til dannelse av rynker og tørrhet. Når fuktnivået i huden er utilstrekkelig, produserer huden mer talg enn vanlig for å beskytte seg selv. Dette kan føre til at huden blir for fet, noe som øker sjansen for inflammatoriske hudproblemer. For å opprettholde en sunn hud, er det viktig å opprettholde en balanse mellom olje og vann i huden. Red Bean Water Gel er den perfekte løsningen for personer med oljete hud. Den har en lett geltekstur som gir fuktighet samtidig som den minimerer følelsen av olje. Kremen inneholder rødbønneekstrakt og tre forskjellige typer peptider, som sammen gir en optimal fuktighetsbalanse og bidrar til sunn hud. Red Bean Water Gel er utviklet med spesielt tanke på personer med aktiv talgproduksjon. Kremen inneholder rødbønne, en ingrediens som er kjent for å absorbere talg på grunn av sin høye konsentrasjon av saponiner. Peptidene i kremen er kjent for å redusere rynker og gi en sunnere hud. Med sin lette geltekstur absorberer kremen raskt inn i huden, og gir en frisk følelse. Red Bean Water Gel er utviklet for personer med oljete hud og fokuserer på å gi fuktighet og balansere talgproduksjonen. Prøv Red Bean Water Gel i dag og opplev en frisk og sunn hud med en optimal fuktighetsbalanse.

Bruk

Påfør riktig mengde av denne kremen i ansiktet på det siste trinnet av hudpleierutinen din. Klapp forsiktig med fingrene for å hjelpe kremen å bli absorbert.

Ingredienser

Phaseolus angularis seed extract (441,000 ppm), water, butylene glycol, glycerin, 1,2-hexanediol, methyl trimethicone, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, tromethamine, glyceryl glucoside, c12-14 alketh-12, maltodextrin, ammonium acryloyldimethyltaurate/vp copolymer, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, dimethicone crosspolymer, ethylhexylglycerin, betaine, panthenol, allantoin, dipotassium glycyrrhizate, polyquaternium-51, xanthan gum, disodium edta, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, dioscorea japonica root extract, glucose, sodium citrate, beta-glucan, hydrolyzed corn starch, citric acid, sucrose, caprylyl glycol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, tocopherol, cyanocobalamin, glycine, serine, glutamic acid, magnesium ascorbyl phosphate, aspartic acid, leucine, acetyl hexapeptide-8, alanine, lysine, arginine, tyrosine, phenylalanine, proline, threonine, valine, isoleucine, histidine, cysteine, methionine, sh-oligopeptide-1, sh-oligopeptide-2, sh-polypeptide-1
Anmeldelser ()

Red Bean Water Gel

Beauty of Joseon

På lager på Vita.no

Omtaler

Anbefalinger