Fri frakt over 249,-
Lynrask levering
Klikk og hent på 30 minutter
Eksklusive medlemstilbud
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
Miniatyrbilde
2% Niacinamide Sheet Mask
030923007
030923007

Beskrivelse

The Lab Performance er en serie hvor kun det beste er godt nok. Serien har fokus på gode, aktive og effektive ingredienser som gjør en forskjell. Niacinamid Sheet Mask inneholder beroligende niacinamid som bl.a. hjelper med å kontrollere talg og motvirke urenheter. Niacinamid er en aktiv form av vitamin B3 med god effekt på store porer, fine linjer og ujevn hudtone. Niacinamid har også anti-inflammatoriske egenskaper som roer ned og motvirker acne.Niacinamid styrker hudens elastisitet og bidrar til at porene trekker seg sammen og oppleves som mindre. Dette skjer ved at niacinamid påvirker hvor ofte de viktige enzymene NADH og NADPH brytes ned i cellene. NADH og NADPH er involverte i mange prosesser i cellene våre, blant annet produksjonen av kollagen og de lipidene som støtter hudens barrierefunksjon, som er det som gjør at huden holder seg elastisk.

Bruk

1. Vask og tørk forsiktig ansiktet. 2. Brett ut masken og påfør ansiktet ditt. 3. Fjern masken etter 10-20 minutter og la huden absorbere den gjenværende essensen ved å klappe huden forsiktig. Unn deg gjerne en ansiktsmaske 1-2 ganger i uken.

Ingredienser

AQUA(WATER), GLYCERIN, NIACINAMIDE, METHYLPROPANEDIOL, 1,2HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, CARBOMER, TROMETHAMINE, ALLANTOIN, PANTHENOL (PROVITAMIN B5), PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM HYALURONATE
Anmeldelser ()

2% Niacinamide Sheet Mask

The Lab Performance

På lager på Vita.no

Se lagerbeholdning i butikk

Omtaler

Anbefalinger